BN'er
Chrissy Telgen en Tyra Banks: Stop met vragen naar kinderwens!

Chrissy Telgen (de vrouw van John Legend) en Tyra Banks hebben in de FAB Life Show precies gezegd wat ik denk. Stop met het – volledig out of the blue – vragen naar de kinderwens van je gesprekspartner. Zowel Chrissy als Tyra tonen waarom dit zo’n gevoelig onderwerp is. Het gaat namelijk niet bij iedereen vanzelf.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ik zeg het zelf eigenlijk altijd als mij die vraag wordt gesteld. Ik kan er goed over praten, maar er schuilt ook ontzettend veel verdriet achter deze vraag. Niet alleen in het geval van vruchtbaarheidsproblemen, maar ook als iemand nog niet de juiste partner is tegengekomen. En als die partner er is, wil dit nog niet zeggen dat het zo gefixt is. Er zijn tenslotte meer vrouwen (en ook mannen) die twijfelen over hun kinderwens. Dan moet je daar met z’n tweetjes ook eerst over uit zijn.

Kortom een filmpje mét boodschap:

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: