Chrissy Telgen en Tyra Banks: Stop met vragen naar kinderwens!

Chrissy Telgen (de vrouw van John Legend) en Tyra Banks hebben in de FAB Life Show precies gezegd wat ik denk. Stop met het – volledig out of the blue – vragen naar de kinderwens van je gesprekspartner. Zowel Chrissy als Tyra tonen waarom dit zo’n gevoelig onderwerp is. Het gaat namelijk niet bij iedereen vanzelf.

Ik zeg het zelf eigenlijk altijd als mij die vraag wordt gesteld. Ik kan er goed over praten, maar er schuilt ook ontzettend veel verdriet achter deze vraag. Niet alleen in het geval van vruchtbaarheidsproblemen, maar ook als iemand nog niet de juiste partner is tegengekomen. En als die partner er is, wil dit nog niet zeggen dat het zo gefixt is. Er zijn tenslotte meer vrouwen (en ook mannen) die twijfelen over hun kinderwens. Dan moet je daar met z’n tweetjes ook eerst over uit zijn.

Kortom een filmpje mét boodschap:

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 14, 2015 /