BN'er
Ellemieke Vermolen helpt tienermama (voor Vlaamse lezers)

Ellemieke Vermolen helpt een tienermama in het programma ‘Vier handen op één buik’, dat vanaf morgen wordt uit gezonden op de Vlaamse zender VIJF. Vijf bekende mama’s staan in dit programma vijf jonge moeders met raad en daad bij. Dit doen zij tijdens en na de bevalling.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ellemieke Vermolen, Mieke Morel, Annelien Coorevits, Maya Detiège en Dorien Leyers zullen zich het lot van een jong zwanger meisje aantrekken en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de aanstaande jonge mama iets van haar leven en dat van de baby zal maken.

Ellemieke Vermolen helpt in de eerste aflevering Julie. Julie is 17 jaar wanneer ze ontdekt dat ze ongepland zwanger is. Op dat moment is de relatie met Axel, de vader van het kindje, al voorbij. Voor Julie is de enige optie het kindje te houden, maar in het begin denkt Axel daar anders over. Ellemieke ontmoet Julie bij haar moeder op de boerderij. Ze komt te weten dat Julie ongepland door haar pil heen zwanger werd en krijgt het verhaal van de moeilijke relatie met de papa te horen. Ellemieke wil ook graag het verhaal van Axel zijn kant horen en nodigt hem uit voor een gesprek…

Vanaf morgen (28/10/15) elke woensdag om 20u35 bij VIJF

13102015-4handenop1buik-A2-FINAAL

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: