Ellemieke Vermolen helpt tienermama (voor Vlaamse lezers)

Ellemieke Vermolen helpt een tienermama in het programma ‘Vier handen op één buik’, dat vanaf morgen wordt uit gezonden op de Vlaamse zender VIJF. Vijf bekende mama’s staan in dit programma vijf jonge moeders met raad en daad bij. Dit doen zij tijdens en na de bevalling.

Ellemieke Vermolen, Mieke Morel, Annelien Coorevits, Maya Detiège en Dorien Leyers zullen zich het lot van een jong zwanger meisje aantrekken en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de aanstaande jonge mama iets van haar leven en dat van de baby zal maken.

Ellemieke Vermolen helpt in de eerste aflevering Julie. Julie is 17 jaar wanneer ze ontdekt dat ze ongepland zwanger is. Op dat moment is de relatie met Axel, de vader van het kindje, al voorbij. Voor Julie is de enige optie het kindje te houden, maar in het begin denkt Axel daar anders over. Ellemieke ontmoet Julie bij haar moeder op de boerderij. Ze komt te weten dat Julie ongepland door haar pil heen zwanger werd en krijgt het verhaal van de moeilijke relatie met de papa te horen. Ellemieke wil ook graag het verhaal van Axel zijn kant horen en nodigt hem uit voor een gesprek…

Vanaf morgen (28/10/15) elke woensdag om 20u35 bij VIJF

13102015-4handenop1buik-A2-FINAAL

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

oktober 27, 2015 /