One Wish: nieuw platform voor wensouders

One Wish lanceert platform waar wensouders een co-ouder of bekende donor kunnen ontmoeten om samen een kind mee te krijgen. Ook wanneer je single bent of op het zelfde geslacht valt is het vanaf nu mogelijk om je kinderwens te vervullen, en daarvoor hoef je niet te adopteren of naar een donorbank.

One Wish is er voor singles of stellen van hetzelfde geslacht. Daarnaast richt het platform zich ook op stellen waarvan één van de twee onvruchtbaar is, nog niet aan kinderen toe is of geen kinderen (meer) wil. One Wish geeft daarbij gehoor aan een beweging van eigentijds ouderschap, passend bij de behoeften van nu.

Bij co-ouderschap proberen zij samen een kind te krijgen en delen zij in kleine of grote mate de zorg, financiële lasten en het geluk bijkomend aan de opvoeding van het kind. De co-ouders hoeven geen conventionele liefdesrelatie met elkaar te hebben en vaak wonen zij ook niet hetzelfde huis.

Naast co-ouderschap kunnen wensmoeders er ook een niet-anonieme zaaddonor vinden. In tegenstelling tot vruchtbaarheidsklinieken, met vaak lange wachtlijsten, kun je als wensmoeder via One Wish op een transparante en persoonlijke manier met een donor in contact komen. Andersom biedt One Wish de mannelijke donor de kans een wensmoeder te ontmoeten én leren kennen voordat hij besluit te doneren.

One Wish biedt ook een bibliotheek met juridische en medische informatie en in het magazine lees je verhalen en ervaringen van wensouders en blijf je op de hoogte van wat zich afspeelt in de media.

www.OneWish.nl

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 26, 2015 /