Zwangerschapsapp: niet onzeker dankzij ZwApp

Zwangerschapsapps zijn er natuurlijk al ontzettend veel, maar ZwApp valt mij op. Hij is namelijk ontwikkeld om onzekerheid over de zwangerschap bij aanstaande moeders te reduceren.

app_zwangerschap_zwappDe app ‘leert’ wie de gebruikster is aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en zorgt ervoor dat de moeder in spé op het juiste moment de juiste relevante informatie voorgeschoteld krijgt. Bovendien is alle informatie accuraat en betrouwbaar, en louter samengesteld door medische deskundigen zonder commercieel belang.

Over alle zaken die je tegen kunt komen in je zwangerschap is informatie opgenomen in de bibliotheek. Als je al eerder een kindje hebt gekregen dan kunnen ervaringen uit die eerdere zwangerschap zelfs mee worden genomen. Daarnaast kun je van alles zelf bijhouden, zoals bloeddruk, gewicht, maar ook het geluid van het hartje, foto’s en het eerste leven. Ook bevat de app een agendafunctie en kunnen er notities gemaakt worden. De resultaten van de metingen worden overzichtelijk in grafieken weergegeven.

 

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 13, 2015 /