Victoria Koblenko zwanger van Evgeniy Levchenko

Victoria Koblenko zwanger van Evgeniy Levchenko. Dat heeft het stel vandaag met een prachtige foto op Instagram bekendgemaakt.

Tegen Vrouw zei ze vorig jaar: “Ik ben nog lang geen veertig, dus ik heb nog even. Misschien geeft dit wel aan dat mijn eierstokken nog niet echt aan het ratelen zijn. Maar ik denk er serieus over na om mijn eitjes te laten invriezen.” Een kinderwens heeft ze dus altijd gehad.

Met deze bekendmaking zijn tevens een aantal roddels bevestigd. Inderdaad Victoria Koblenko is zwanger én weer samen met voormalig voetballer Evgeniy Levchenko. Ze waren eerder al een stelletje, maar toen liep het mis op een kinderwens vertelde ze in 24 uur met… “Als je zes, zeven jaar samen bent en trouwen niet echt belangrijk is, ga je nadenken over de volgende stap. Dat was voor ons wel baby’s maken. Daar is het ook op stukgelopen.” Om moeder te worden had Koblenko haar carrière op moeten geven. “Ik vond dat je in een relatie elkaar niet een ultimatum kunt stellen”, zo lees ik op Radio.nl.

Twijfel jij over je kinderwens?

april 18, 2016 /