BN'er
Victoria Koblenko zwanger van Evgeniy Levchenko

Victoria Koblenko zwanger van Evgeniy Levchenko. Dat heeft het stel vandaag met een prachtige foto op Instagram bekendgemaakt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Tegen Vrouw zei ze vorig jaar: “Ik ben nog lang geen veertig, dus ik heb nog even. Misschien geeft dit wel aan dat mijn eierstokken nog niet echt aan het ratelen zijn. Maar ik denk er serieus over na om mijn eitjes te laten invriezen.” Een kinderwens heeft ze dus altijd gehad.

Met deze bekendmaking zijn tevens een aantal roddels bevestigd. Inderdaad Victoria Koblenko is zwanger én weer samen met voormalig voetballer Evgeniy Levchenko. Ze waren eerder al een stelletje, maar toen liep het mis op een kinderwens vertelde ze in 24 uur met… “Als je zes, zeven jaar samen bent en trouwen niet echt belangrijk is, ga je nadenken over de volgende stap. Dat was voor ons wel baby’s maken. Daar is het ook op stukgelopen.” Om moeder te worden had Koblenko haar carrière op moeten geven. “Ik vond dat je in een relatie elkaar niet een ultimatum kunt stellen”, zo lees ik op Radio.nl.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: