Actueel
Thuis zelf echo’s maken?

Thuis zelf echo’s maken? Zwangeren in Nederland en België kunnen dat dankzij de Nederlandse start-up BabyWatcher. Je kunt het apparatuur huren voor één of twee weken en dan per dag drie echo’s maken van ieder tien minuten.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De BabyWatcher heeft geen medisch doel een beschikt niet over meetfuncties. Het is dus alleen leuk om je baby even te kunnen bewonderen… Zoals de bedenkers het zelf zeggen het zorgt voor een ‘ultieme zwangerschapsbeleving’.

Maar moet je dit willen? Als je zonder kennis naar de beelden kijkt, ben je dan echt alleen maar blij om het te zien. Of ga je toch aan dingetjes twijfelen en hang je dan iedere minuut aan de telefoon met je verloskundige of gynaecoloog? Wat denken jullie van deze ontwikkeling? Hebben jullie hier voor gekozen of zelfs een doppler aangeschaft, waarmee je het hartje van de baby kunt beluisteren.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Weinig echo’s en controles in zwangerschap
    jun 04, 2017 (20:37)

    […] opeens ook waarom pretecho’s worden gemaakt en de opkomst van thuis-echo-apparatuur zoals de BabyWatcher of de Dopplers, waarmee je thuis het hartje van je baby kunt […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: