Thuis zelf echo’s maken?

Thuis zelf echo’s maken? Zwangeren in Nederland en België kunnen dat dankzij de Nederlandse start-up BabyWatcher. Je kunt het apparatuur huren voor één of twee weken en dan per dag drie echo’s maken van ieder tien minuten.

De BabyWatcher heeft geen medisch doel een beschikt niet over meetfuncties. Het is dus alleen leuk om je baby even te kunnen bewonderen… Zoals de bedenkers het zelf zeggen het zorgt voor een ‘ultieme zwangerschapsbeleving’.

Maar moet je dit willen? Als je zonder kennis naar de beelden kijkt, ben je dan echt alleen maar blij om het te zien. Of ga je toch aan dingetjes twijfelen en hang je dan iedere minuut aan de telefoon met je verloskundige of gynaecoloog? Wat denken jullie van deze ontwikkeling? Hebben jullie hier voor gekozen of zelfs een doppler aangeschaft, waarmee je het hartje van de baby kunt beluisteren.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 18, 2016 /