TwijfelMoeder gaat over andere zaken twijfelen…

TwijfelMoeder gaat voortaan over andere zaken twijfelen… de keuze is gemaakt. Eind maart verwachten mijn lief en ik namelijk ons eerste kindje.

Een bijzondere periode waarin er heel veel op ons afkomt. Een tijd ook waarover ik mijn verhaal wil delen. Als er me namelijk één ding duidelijk is geworden in de afgelopen tijd dat TwijfelMoeder stil lag, is dat het een plek is waar veel vrouwen nog steeds behoefte aan hebben. Twijfels over hun kinderwens hebben namelijk veel meer vrouwen en mannen. En zelfs als de keuze dan gemaakt is, beleef je dat weer op je eigen manier. Een wijze die in sommige gevallen toch echt afwijkt van ‘het standaarbeeld’.

Hoe? Volg vanaf dit moment mijn columns weer… Of er verder ook veel gaat veranderen op de site? Ja, natuurlijk komt er ook een categorie met tips voor aanstaande ouders. Van de zwangerschap tot benodigdheden voor je kindje en ga zo maar verder.

Maar ik wil vooral dat TwijfelMoeder een plek blijft waar we eerlijk over onze (ontbrekende) kinderwens kunnen praten. Over onze twijfels bij het ouderschap; doe ik het wel goed als moeder of vader. Een platform met nieuwsberichten die je aan het denken zetten. Met lezersverhalen die herkenbaar zijn of juist een taboe weer een beetje helpen te doorbreken. Kortom een plek waar ik je nog vaak hoop te ontmoeten.

Twijfel jij over je kinderwens?

november 22, 2016 /