BN'er
‘Baby’s: ik vond er geen reet aan’

‘Baby’s: ik vond er geen reet aan’, vertelt Bastiaan Ragas in de uitzending van Chantal Blijft Slapen. De acteur en presentator, die samen met presentatrice Tooske drie dochters heeft en met zijn ex-vrouw Laura Vlasblom een zoon, geeft toe dat hij niet genoten heeft van de periode waarin zijn kinderen baby’s waren.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

“Ik vond die baby’s vreselijk, dat viel ook echt onwijs tegen. Ik had zo gehoopt dat het leuk was. Ik vond er geen reet aan”, aldus de 45-jarige acteur. Ook voor Tooske was de periode niet makkelijk. De 42-jarige presentatrice zegt in de uitzending. “Binnen drie en een half jaar had ik drie kinderen. Achteraf denk ik: dat was eigenlijk misschien niet zo verstandig.”

Lees hier meer over het programma en kijk de uitzending terug.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
 • Nienke Hilbrands
  dec 05, 2016 (11:55)

  Ik heb de aflevering ook gezien. Wel goed dat hij het zo eerlijk benoemd. Gelukkig zijn ze nu een happy family. 😉

  • TwijfelMoeder
   dec 07, 2016 (16:24)

   Goed he, die eerlijkheid. Ik waardeer dat ook altijd zo.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: