‘Baby’s: ik vond er geen reet aan’

‘Baby’s: ik vond er geen reet aan’, vertelt Bastiaan Ragas in de uitzending van Chantal Blijft Slapen. De acteur en presentator, die samen met presentatrice Tooske drie dochters heeft en met zijn ex-vrouw Laura Vlasblom een zoon, geeft toe dat hij niet genoten heeft van de periode waarin zijn kinderen baby’s waren.

“Ik vond die baby’s vreselijk, dat viel ook echt onwijs tegen. Ik had zo gehoopt dat het leuk was. Ik vond er geen reet aan”, aldus de 45-jarige acteur. Ook voor Tooske was de periode niet makkelijk. De 42-jarige presentatrice zegt in de uitzending. “Binnen drie en een half jaar had ik drie kinderen. Achteraf denk ik: dat was eigenlijk misschien niet zo verstandig.”

Lees hier meer over het programma en kijk de uitzending terug.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

december 5, 2016 /