Onderzocht
Daten: kinderwens wordt kritisch beoordeeld

Daten? Dan vergroot je als man de kans op succes als je duidelijk bent over je kinderwens. Uit onderzoek van Datingsite Kiezen blijkt namelijk dat Nederlandse vrouwen erg kritisch zijn bij het vinden van een nieuwe partner via internet. Waar mannen juist waarde hechten aan uiterlijke kenmerken, daar kijkt de vrouw naar leeftijd, opleidingsniveau én kinderwens.

De kinderwens is voor vrouwen zelfs het allerbelangrijkste, met vier van de vijf punten scoort dit onderdeel dan ook hoger dan opleidingsniveau (3,7 / 5), leeftijd (3,5 / 5), gewicht (3,3 / 5) en lengte (2,8 / 5). Mannen vinden gewicht het belangrijkste, gevolgd door leeftijd en dan de kinderwens (die nipt voor lengte staat) en tot slot opleidingsniveau.

Herken jij dit? Of kwam je kinderwens pas veel later aan de orde toen jullie al aan het daten waren?

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: