BN'er
Sascha Visser en vriendin Giorgia verwachten jongetje

Sascha Visser en zijn vriendin Giorgia Valentina Voorthuis verwachten op 17 juni 2017 hun eerste kindje. Bij de onthulling op haar Facebook afgelopen vrijdag verklapte ze meteen het geslacht. Giorgia is namelijk in verwachting van een jongetje.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Sascha Visser was onder andere te zien als acteur in Kees & Co en Onderweg naar Morgen. Hij presenteerde ook voor TMF. Met kids kan hij wel goed omgaan. Deze 28-jarige BN’er heeft namelijk al verschillende kinderprogramma’s gepresenteerd, zoals Zappsport, Willem Wever en Kaal of Kammen.

Baby boy is coming!! 👶🏼💙17-06-2017💙🍼

With love from Paris 👶🏼💙

Geplaatst door Giorgia Valentina Voorthuis op vrijdag 2 december 2016

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: