Sascha Visser en vriendin Giorgia verwachten jongetje

Sascha Visser en zijn vriendin Giorgia Valentina Voorthuis verwachten op 17 juni 2017 hun eerste kindje. Bij de onthulling op haar Facebook afgelopen vrijdag verklapte ze meteen het geslacht. Giorgia is namelijk in verwachting van een jongetje.

Sascha Visser was onder andere te zien als acteur in Kees & Co en Onderweg naar Morgen. Hij presenteerde ook voor TMF. Met kids kan hij wel goed omgaan. Deze 28-jarige BN’er heeft namelijk al verschillende kinderprogramma’s gepresenteerd, zoals Zappsport, Willem Wever en Kaal of Kammen.

Baby boy is coming!! 👶🏼💙17-06-2017💙🍼

With love from Paris 👶🏼💙

Geplaatst door Giorgia Valentina Voorthuis op vrijdag 2 december 2016

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

december 3, 2016 /