BN'er
Carolien Spoor zwanger: ‘Dankzij jou is 2017 nu al onvergetelijk’

Carolien Spoor is zwanger. De 29-jarige actrice, die getrouwd is met schrijver en regisseur Jon Karthaus, heeft dit via Instagram met de hele wereld bekendgemaakt. Ze plaatste daarbij de tekst. “Lief klein wondertje: dankzij jou is 2017 nu al onvergetelijk! We kunnen niet wachten om je te mogen ontmoeten.” Had ze eigenlijk altijd al een kinderwens? TwijfelMoeder gaat op onderzoek uit en struint door oude interviews.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Misschien vraag je je nu af ‘wie is Carolien Spoor’ eigenlijk. Zij speelde de rol van Florien Fischer in Goede Tijden Slechte Tijden en is te zien in de serie Zwarte Tulp als Katinka Vonk-Schaeffer. Maar je kunt haar ook kunnen uit de bladen als de beste vriendin van GTST-actrice Marly van der Velden, die twee jaar geleden natuurlijk al moeder is geworden. Carolien en haar man Jon zijn al sinds 2005 samen. Vorig jaar hebben ze een sprookjesbruiloft in Italië beleefd.

Na het huwelijk vertelde Jon in Elegance al dat er ongetwijfeld weer nieuwe avonturen op hun af zouden komen. “We willen allebei graag kinderen, wat met ons werk ook weer een hele uitdaging is.” Waarop Carolien zegt. “Mijn idee is dat je dat niet te veel moet willen plannen, want dan komt het nooit uit.” Jon sluit af met. “Het komt altijd uit, want wij vinden samen wel een weg. Daar heb ik alle vertrouwen in.” Klinkt als een stel dat helemaal klaar is voor de volgende stap.

Een kinderwens blijkt Carolien Spoor al ontzettend lang te hebben. In een interview met het tijdschrift Vriendin vertelde daar negen jaar geleden al over. Ze gaf als twintigjarige al aan dat ze voor haar dertigste toch wel haar eerste kind hoopte te hebben. “Ik heb echt een supergrote kinderwens. Ik ben ook wel een moederlijk type denk ik; ik heb altijd veel met kleine kinderen gehad, was vroeger ook altijd aan het oppassen.” Op dat moment was de zus van haar toenmalige vriend en inmiddels echtgenoot Jon zwanger. “Als alles goed gaat kunnen Jon en ik binnenkort uitgebreid oom en tante spelen! Voor onszelf stellen we het nog maar even uit. Voorlopig is elke dag nog een ontdekkingsreis waarbij nog zoveel te beleven en te leren valt.”

Lief klein wondertje: dankzij jou is 2017 nu al onvergetelijk! We kunnen niet wachten om je te mogen ontmoeten ? @jonkarthaus #alleenmaarliefde #baby #bringiton2017

Een foto die is geplaatst door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienkarthaus_spoor) op

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Vier jaar TwijfelMoeder: ken jij deze ‘bestsellers’ al?
    jun 02, 2017 (13:12)

    […] uitvoeriger doen, zoals je bijvoorbeeld hebt kunnen zien bij het artikel over de zwangerschap van Carolien Spoor en de aankondiging dat Simon Keizer vader […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: