Twee weken na de uitgerekende datum… – Poll

Twee weken na de uitgerekende datum… dat is het vandaag. Een spannend moment, want of er afgelopen weken nu iets gebeurd is of niets deze datum heb ik altijd in mijn hoofd gehouden als de deadline. Dit is de uiterste dag waarop ik word ingeleid als de bevalling nog niet begonnen is. Daarom heb ik iets leuks bedacht op mijn FB-pagina…

Hoogzwanger en kapot!

Nu is er de afgelopen tijd weinig gebeurt op mijn social media en de site. Dat zien sommigen van jullie misschien als een teken. Nou… ik kan zeggen dat – op het moment van typen op precies het 41 weken moment – dat ik wel iets van te voren heb geschreven, maar voor veel heb ik de energie echt niet meer. Waar ik vroeger aan mijn telefoon vastgeklampt zat, heb ik nu vooral behoefte aan niets. Misschien frons je nu even met je wenkbrauwen als je dit leest; ja ik weet het, ik heb tot de 40 weken echt nog veel tijd voor mijn pc doorgebracht. Maar nu is het echt op.

Hoe snel er na de bevalling iets online gaat? Geen idee… sowieso is die keuze niet alleen aan mij, maar ook aan mijn lief. Gevalletje ‘sharenting’ hoever gaan wij daar mee… of ik de energie heb om te typen? Dat moeten we ook nog maar zien.

Voorspelling datum bevalling

Daarom bedacht ik me dat het leuk zou zijn om jullie sowieso vandaag een voorspelling te laten doen. Je kunt natuurlijk onder dit bericht een reactie achterlaten, maar nog leuker is om mee te doen aan de like-of-love poll op mijn Facebook-pagina.

Twijfel jij over je kinderwens?

april 3, 2017 /