Actueel
Twee weken na de uitgerekende datum… – Poll

Twee weken na de uitgerekende datum… dat is het vandaag. Een spannend moment, want of er afgelopen weken nu iets gebeurd is of niets deze datum heb ik altijd in mijn hoofd gehouden als de deadline. Dit is de uiterste dag waarop ik word ingeleid als de bevalling nog niet begonnen is. Daarom heb ik iets leuks bedacht op mijn FB-pagina…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Hoogzwanger en kapot!

Nu is er de afgelopen tijd weinig gebeurt op mijn social media en de site. Dat zien sommigen van jullie misschien als een teken. Nou… ik kan zeggen dat – op het moment van typen op precies het 41 weken moment – dat ik wel iets van te voren heb geschreven, maar voor veel heb ik de energie echt niet meer. Waar ik vroeger aan mijn telefoon vastgeklampt zat, heb ik nu vooral behoefte aan niets. Misschien frons je nu even met je wenkbrauwen als je dit leest; ja ik weet het, ik heb tot de 40 weken echt nog veel tijd voor mijn pc doorgebracht. Maar nu is het echt op.

Hoe snel er na de bevalling iets online gaat? Geen idee… sowieso is die keuze niet alleen aan mij, maar ook aan mijn lief. Gevalletje ‘sharenting’ hoever gaan wij daar mee… of ik de energie heb om te typen? Dat moeten we ook nog maar zien.

Voorspelling datum bevalling

Daarom bedacht ik me dat het leuk zou zijn om jullie sowieso vandaag een voorspelling te laten doen. Je kunt natuurlijk onder dit bericht een reactie achterlaten, maar nog leuker is om mee te doen aan de like-of-love poll op mijn Facebook-pagina.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
8 comments
 • Frank
  apr 05, 2017 (07:46)

  Bij onze zoon waren we 10 dagen over de uitgekende datum heen. Wat een lange dagen waren dat vooral omdat we juist dachten dat hij eerst zou komen?. Ik denk dat je vandaag bevalt. Succes en geniet van jullie wonder.

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  apr 04, 2017 (21:43)

  Ik hoop dat alles goed gaat met jou/jullie!! 🙂

 • Vlijtig Liesje
  apr 04, 2017 (10:24)

  Balen zeg, twee weken naar de uitgerekende datum. Ik herinner me dat elke dag na dé datum toch voelde als extra moeten wachten. Maar lang kan het nu niet meer duren!

 • Karen
  apr 04, 2017 (10:19)

  Oh wat spannend! Zo benieuwd wanneer de babbie zich aandient.

 • Nathalie – Volgmama
  apr 04, 2017 (08:18)

  Ik denk ook dat hij al is geboren. Ik gok op 1 april hihi.

 • Nicole
  apr 04, 2017 (06:56)

  Het is inmiddels een dag later zelfs dus de kleine is er zeker al.. Hoop wel dat je zelf bent begonnen want inleiden was hier echt een hel!

 • Joycke
  apr 03, 2017 (08:35)

  Ik hoop voor je dat jullie mini vanzelf komt zo niet dan Bereid je mentaal voor als ze je gaan inleiden.Z n bevalling is toch anders dan een bevalling die zelf op gang komt.
  3 weken geleden ben ik ingeleid van mijn tweede kindje en die weeën waren heftig al in het begin van de bevalling! waarschijnlijk omdat je ze in eens krijgt zonder dat je eige lichaam het gaat opbouwen met de pijn.

  Heel succes! En geniet straks van julli mini!!

 • Merel
  apr 03, 2017 (07:13)

  Even los van de datum, ik hoop dat je een heel fijne bevalling hebt (gehad) en heel veel geniet of gaat genieten van jullie kleine wonder. Ga nu even naar de poll ?

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: