Vijf jaar getrouwd… maar dat had ook anders kunnen zijn

Een feestelijke dag vandaag: wij vieren namelijk dat we vijf jaar getrouwd zijn! Wat was dat een prachtige dag. Maar het had natuurlijk ook heel anders kunnen zijn. Als ik na al dat getwijfel tot de conclusie was gekomen dat ik bewust kinderloos had willen blijven, dan had ik je uit liefde moeten laten gaan. Een kindje is namelijk altijd één van je grootste wensen geweest. Dat gunde ik je absoluut. En als ik nu zie hoe geweldig je het doet met die kleine man van ons – hoe zorgzaam je bent en geniet van ieder moment met ‘m – dan weet ik ook dat dat de enige juiste beslissing was geweest. Gelukkig hoefde ik die niet te nemen en ontdekte ik tijdens de zoektocht dat ik ook een kinderwens had; die zat alleen iets verder verstopt. Zo kunnen we nu genieten van elkaar én ons mannetje. Op naar de volgende vijftig jaar!

We stapten letterlijk het huwelijksbootje in. Wat is het genieten om nu alle foto’s weer te bekijken. Iedereen die er bij was, zal beamen dat het een geweldige dag was.

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 18, 2017 /