Column
Vijf jaar getrouwd… maar dat had ook anders kunnen zijn

Een feestelijke dag vandaag: wij vieren namelijk dat we vijf jaar getrouwd zijn! Wat was dat een prachtige dag. Maar het had natuurlijk ook heel anders kunnen zijn. Als ik na al dat getwijfel tot de conclusie was gekomen dat ik bewust kinderloos had willen blijven, dan had ik je uit liefde moeten laten gaan. Een kindje is namelijk altijd één van je grootste wensen geweest. Dat gunde ik je absoluut. En als ik nu zie hoe geweldig je het doet met die kleine man van ons – hoe zorgzaam je bent en geniet van ieder moment met ‘m – dan weet ik ook dat dat de enige juiste beslissing was geweest. Gelukkig hoefde ik die niet te nemen en ontdekte ik tijdens de zoektocht dat ik ook een kinderwens had; die zat alleen iets verder verstopt. Zo kunnen we nu genieten van elkaar én ons mannetje. Op naar de volgende vijftig jaar!

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

We stapten letterlijk het huwelijksbootje in. Wat is het genieten om nu alle foto’s weer te bekijken. Iedereen die er bij was, zal beamen dat het een geweldige dag was.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Cynthia
    mei 21, 2017 (07:11)

    Van harte gefeliciteerd!!!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: