Hele gezin
Jouw tweeling steelt de show in deze setjes

Jouw tweeling steelt echt de show in de setjes van Sweetest Design. Vanaf nu hoef je ze niet hetzelfde setje aan te doen, maar kies je gewoon voor een exemplaar dat perfect matcht. Wat denk je bijvoorbeeld van de dompertjes met de tekst ‘Oh, Crap!’ en ‘I’ve been cloned!’. En ook altijd leuk: shirtjes met daarop ‘Double’ en ’Trouble’.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wist je dat er ieder jaar in Nederland zo’n 2600 tweelingen worden geboren? Ontwerpster Danique Leysner heeft al van kleins af aan een fascinatie voor tweelingen en meerlingen. “Zowel aan mijn vaders – als aan mijn moeders kant komen tweelingen voor. Het viel me op dat er weinig matchende kleding was voor de baby’s. Je kunt hetzelfde kopen of kleuren die bij elkaar passen, maar er waren geen shirts of andere items die bij elkaar een leuke set vormen en meer bij elkaar passen dan alleen op kleur.” legt Danique uit. Een logische stap was dan ook het bedenken en maken van een eigen tweeling collectie met grappige, leuke items voor tweelingen.

De tweelingcollectie van Sweetest Design bevat shirts en rompertjes voor de kleintjes, maar ook shirts voor paps en mams. De voorbeelden die ik in de intro van dit artikel noem, vind ik echt geweldig. Dan maakt het ook niet uit hoe je tweeling in de wagen zit of in de box ligt. Dat geldt ook voor ‘B is for Best’ en ‘F is for Friends’ en ‘Rock’ en ‘Roll’. De shirtjes met ‘Lo’ en ‘Ve’ en rompertjes met ‘Tw’ en ‘Ins’ vind ik zelf een minder geslaagde combinatie. Dan moet je ze ook allebei bij elkaar hebben en dan het liefst ook nog liggend of zittend in de juiste volgorde. Die andere combinaties kunnen ook heel goed als het tweelingbroertje of -zusje niet in de buurt is.

Heb je geen tweeling? Niet getreurd: de collectie van Sweetest Design bevat ook een baby- en kindercollectie met de leukste shirts, pompers, sokjes, knuffeldoekjes, mutsjes en slabben. Allemaal voorzien van leuke prints en teksten. Daarnaast kun je ook je eigen tekst op een shirt laten printen. Bekijk de hele collectie op www.sweetestdesign.nl.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: