Tess Milne en Ties verwachten een kindje

Tess Milne en haar man Ties verwachten hun eerste kindje. De presentatrice heeft dit nieuws via haar Instagram bekendgemaakt. Dat ze kinderen wilde met Ties, met wie ze in oktober vorig jaar getrouwd is, is geen verrassing.

In 2014 vertelde Tess tegen Story dat ze al tijden grapjes maakten over de namen van hun kinderen. Waar het eerst bij een geintje bleef, merkte ze dat het begon te kriebelen. “ Ties en ik zijn zo gelukkig. Het zou toch prachtig zijn als we samen een kindje mogen krijgen?”

Wat die namen betreft, daar grapte ze over in Nieuwe Revu. “Onze kinderen noemen we Thijs, Toos en Tineke.” Tess is 29, haar man Ties twee jaar ouder. Tess heeft zelf een tweelingzus… Wie weet zijn het er bij haar ook wel twee…

Knock knock..

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 8, 2017 /