BN'er
Tess Milne en Ties verwachten een kindje

Tess Milne en haar man Ties verwachten hun eerste kindje. De presentatrice heeft dit nieuws via haar Instagram bekendgemaakt. Dat ze kinderen wilde met Ties, met wie ze in oktober vorig jaar getrouwd is, is geen verrassing.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In 2014 vertelde Tess tegen Story dat ze al tijden grapjes maakten over de namen van hun kinderen. Waar het eerst bij een geintje bleef, merkte ze dat het begon te kriebelen. “ Ties en ik zijn zo gelukkig. Het zou toch prachtig zijn als we samen een kindje mogen krijgen?”

Wat die namen betreft, daar grapte ze over in Nieuwe Revu. “Onze kinderen noemen we Thijs, Toos en Tineke.” Tess is 29, haar man Ties twee jaar ouder. Tess heeft zelf een tweelingzus… Wie weet zijn het er bij haar ook wel twee…

Knock knock..

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: