Column
Vaderdag voor de eerste keer; zo naar uitgekeken

Vaderdag… voor jou is het de eerste keer. Hier heb je zo naar uitgekeken. Als kind wist je het al; jij wilde vader worden. Nooit heb je getwijfeld. Okay, eerst leuke baan, stabiel inkomen, mooi huis én niet te vergeten een leuke moeder voor die aanstaands kroost van jou. Op je 25ste zou het dan wel mooi zijn. Ja in theorie; in praktijk duurde het bijna tien jaar langer. Je trof namelijk mij. En zoals jullie weten, was ik helemaal nog niet zo overtuigd van mijn kinderwens. Toch heb je me – hoe moeilijk dat soms ook was – altijd de ruimte gegeven om op zoek te gaan naar het antwoord. Ben blij dat het een ja geworden is, want wat is ons leven verrijkt met de komst van onze prachtige zoon. Fijne vaderdag! 

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: