L.O.L. Surprise! ballen bevatten nu ook dieren

L.O.L. Surprise! ballen bevatten nu ook dieren. De razend populaire familie is uitgebreid met schattige dierenvriendjes, die natuurlijk ook in de bekende verrassingsballen zitten. Pak de zeven lagen uit en ontdek welk diertje je krijgt. Iedere laag bevat een hint. Wel zo leuk om dit samen uit te pakken, bijvoorbeeld met vriend(inne)tjes of je ouders, zodat je je vermoeden kunt uitspreken. Heb je het goed of niet? Met de PETS-serie heb je kans op konijntjes, katjes, puppy’s of ultra-zeldzame hamsters, plus een exclusieve cross-sell poster!

Vergeet niet om de kattenbak leeg te scheppen, daarin zit namelijk een verrassing verstopt! Je zult nog meer ontdekken over je nieuwe huisdiertje door het de fles te geven of onder water te dompelen voor de nieuwe waterverrassing! Er zijn meer dan 35 verschillende karakters te vinden.  Ze zijn voor €9,99 verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. Ai… dat is een dure hobby als je zoon of dochter helemaal weg is van L.O.L. Surprise. De L.O.L. Surprise! PETS!  speelgoed sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Twijfel jij over je kinderwens?

januari 12, 2018 /