Junior (6 - 10)
L.O.L. Surprise! ballen bevatten nu ook dieren

L.O.L. Surprise! ballen bevatten nu ook dieren. De razend populaire familie is uitgebreid met schattige dierenvriendjes, die natuurlijk ook in de bekende verrassingsballen zitten. Pak de zeven lagen uit en ontdek welk diertje je krijgt. Iedere laag bevat een hint. Wel zo leuk om dit samen uit te pakken, bijvoorbeeld met vriend(inne)tjes of je ouders, zodat je je vermoeden kunt uitspreken. Heb je het goed of niet? Met de PETS-serie heb je kans op konijntjes, katjes, puppy’s of ultra-zeldzame hamsters, plus een exclusieve cross-sell poster!

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Vergeet niet om de kattenbak leeg te scheppen, daarin zit namelijk een verrassing verstopt! Je zult nog meer ontdekken over je nieuwe huisdiertje door het de fles te geven of onder water te dompelen voor de nieuwe waterverrassing! Er zijn meer dan 35 verschillende karakters te vinden.  Ze zijn voor €9,99 verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. Ai… dat is een dure hobby als je zoon of dochter helemaal weg is van L.O.L. Surprise. De L.O.L. Surprise! PETS!  speelgoed sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: