Baby (0 - 1)
NAME IT lanceert 85 emoji pins #thisisme

NAME IT lanceert maar liefst 85 verschillende emoji pins in het kader van hun voorjaarscampagne This is me. Bij elke besteding van vijftien euro bij een NAME IT-verkooppunt krijg je een pin cadeau. Van Unicorns, Happy Strawberries tot toffe teksten – het aanbod is enorm. Met deze emoji pins geeft NAME IT kinderen de kans om te laten zien wie zij zijn en wat zij voelen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Okay, voor de kleinsten vind ik die gedachte wat ver gezocht. Die zien tenslotte gewoon leuke figuurtjes. En juist daarom denk ik dat dit een schot in de roos is. Die pins wil toch iedereen om zijn of haar jeans, denim jack of school- en, of sporttas te versieren? Deze actie is vandaag, 18 januari, van start gegaan en loopt tot en met 4 april 2018.

Een kleine selectie uit de 85 verschillende NAME IT emoji pins.

Deze diashow vereist JavaScript.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: