Gadverdamme! Kwart mannen draagt onderbroek langer dan één dag

Gadverdamme! Kwart van de Nederlandse mannen draagt hun onderbroek langer dan één dag. Bij de vrouwen is dat één op de tien, jak! Dit nieuws van Dresscode.nl komt vrijdagmiddag mijn mailbox binnen vallen. Ik vind dit echt smerig… Echt, ik ga er dan ook alles aan doen om ons mannetje er van te overtuigen dat je dagelijks een schone boxershort of slip aandoet.

Voor dit onderzoek zijn 581 mannen en 1295 vrouwen ondervraagd. Wat dat betreft, heb ik dus nog de hoop dat gewoon de verkeerde Nederlanders gesproken zijn. Het is toch ronduit smerig? Zeker die types, die ‘m zes zes dagen aanhouden. Echt, bah! Hoe bedenk je dat? Nee, met grapjes over gummetjes waar je remsporen mee uitwist, komt je bij mij niet meer weg.

Met het dagelijkse verschoningsritueel hou ik nu al rekening met wat ik in de toekomst graag zie. Dat betekent dus dat het rompertje gewoon iedere dag schoon aangetrokken wordt. Als ik dat nu blijf volhouden, dan moet het met die onderbroekjes later ook wel goedkomen. Toch? Dat is ook wel zo fris voor zijn toekomstige partner.

Het onderzoek heeft ook aandacht voor kapot ondergoed. Een derde van de mannen heeft er geen problemen mee om ondergoed aan te trekken waar een gat in zit. Eenvijfde doet dat alleen als ze geen ander schoonondergoed in de la hebben. Bij vrouwen ligt dat percentage lager. Nu moet ik zeggen dat ik dat ook niet zo erg vind. Al heb je natuurlijk tegenwoordig geen excuus meer. De leukste boxershorts en spannende lingeriesetjes voor iedere gelegenheid bestel je tegenwoordig in een handomdraai online.

Foto jongen in ondergoed: Shutterstock (hopelijk is dit wel een schone ;)) – in overleg: https://www.shutterstock.com/nl/download/confirm/499269967?src=MnnHzDdxYZbfksH-6ukNvA-1-0&size=huge_jpg – Stock Photo ID: 499269967)

Twijfel jij over je kinderwens?

februari 17, 2018 /