Ouders ruilen van kinderen en huis in Jullie Huis, Onze Regels

Ouders ruilen van kinderen en huis in het nieuwe SBS6-programma Jullie Huis, Onze Regels. Twee ouderparen, die een extreem andere manier van opvoeden hebben, ruilen van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is… Iets om te checken vanavond dus… Ik vind het namelijk wel heel bizar. Juist, omdat de kinderen hier in mee worden getrokken. Want regels die in het ene gezin goed werken, zijn zeker niet ook meteen ideaal voor de kinderen van andere ouders.

Zo ruilt de familie Ploeg, waarbij het geloof allesbepalend is, met de familie Tervoort, waar juist de kinderen de dienst uitmaken. Bij de streng gereformeerde familie wordt vooral huiswerk gemaakt en muziek gestudeerd. Er is geen tv in huis. Bij de familie Tervoort slapen de ouders in de huiskamer omdat de kinderen de slaapkamer hebben ingepikt en deze als ballenbak gebruiken. WTF… Hoe bizar is dat? Okay, ik heb hier vooraf al een mening over, maar laat ik maar eerst eens kijken. Iets voor jullie of kippen jullie dat al na dit voorbeeld?

In Jullie Huis, Onze Regels ziet de kijker hoe de kinderen reageren op nieuwe regels en hoe de ouders omgaan met een totaal andere manier van opvoeden. Wordt het voor de kinderen een mini-vakantie met hun tijdelijke nieuwe ouders of tellen ze juist de dagen af tot papa en mama weer thuiskomen?

Wekelijks vanaf zondag 25 februari 20.30 – 21.30 uur bij SBS6.

Twijfel jij over je kinderwens?

februari 25, 2018 /