Sjinkie Knegts vrouw heeft gave webshop: Myracle

Sjinkie Knegt wordt op de Olympische Spelen fanatiek aangemoedigd door zijn vrouw Fenna van der Wal en hun kindjes Myrthe en Melle. Als fanatiek liefhebber van het schaatsen (zowel langebaan als shorttrack) volg ik alles op de voet. Niet alleen op tv, maar ook op social media. Zo ontdekte ik dat Fenna een hele gave webshop heeft: Myracle.

Op Instagram – waar ik Myracle voor het eerst spotte – krijg je daar een mooie glimp van. Van unicorn kaarsjes tot hippe besteksets en de leukste kaartjes en kleertjes. En dat is lang niet alles. Myracle is namelijk een online concept store; ze heeft alles voor jouw kindje(s) op één plek verzameld. Kleding, accessoires, verzorging, speelgoed, party, cadeautjes – al deze thema’s komen aan bod.

Wat ik ontzettend handig vindt voor drukke ouders is de Feest-categorie op Myracle. Die is namelijk al onderverdeeld in thema’s. Je klikt alles in je mandje en je hebt zo de hele versiering compleet. Hoe fijn is dat! Je kunt standaard voor een jongetje of meisje gaan, maar met de vrolijke diertjes of black tie geeft je net dat extra’s aan je feest. Als ik dat doe voor de eerste verjaardag van ons mannetje, dan weet ik zeker dat mijn bezoek er va op kijkt. Ik ben namelijk niet zo’n held in dit soort dingen. Kijk, als Fenna dan alles qua stijl bij elkaar heeft gebracht, dan kun je als klant de show stelen.

Ik heb nog wel wat dingetjes op mijn wishlist. Mijn mannetje staat namelijk super met een hoedje of petje. Het is alleen lastig om die te vinden in zijn maat. Hoe gaaf is dan het exemplaar dat ik bij de accessoires ontdek met daarop de tekst ‘I’m Not Listening’. En ook het witte exemplaar met slapende oogjes is erg grappig. Verder komt op mijn verlanglijstje ook de handdoek Cape Haai van Sproet & Sprout. Die is zelfs in de sale, dus helemaal fijn. In de sale ontdek je sowieso hele leuke – met name kleding – items.

Kortom: tussen het bekijken van de wedstrijden door, kun je je helemaal uitleven in deze webshop. Scoort Sjinkie hopelijk weer een mooie plek, en wij de leukste spullen voor baby en kind.

Twijfel jij over je kinderwens?

februari 20, 2018 /