Tips om je huis op originele manier met foto´s te decoreren

Als het tijd is voor een metamorfose van bijvoorbeeld je woonkamer is het eerste waar je aan denkt waarschijnlijk het verven van de muren. Als je echter op zoek bent naar een persoonlijk tintje en een unieke inrichting, is decoratie met persoonlijke foto´s een leuk idee. Graag geef ik tips om je huis op een originele manier te decoreren met eigen foto´s. En dan heb ik het niet over het plaatsen van vele fotolijstjes in de kamer, maar over items die je naar eigen wens kunt ontwerpen en aanpassen.

Online printers zoals Drukzo bieden de mogelijkheid om allerlei decoratieve items, van foto´s op hout en textiel posters, tot kussens voor op de bank en zelfs gordijnen, te personaliseren. Gebruik je favoriete familie- of vakantiefoto´s, laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen huis en wanddecoratie. Zo creëer je een sfeer die anders dan anders is. Ik licht graag een aantal ideëen uit die mij verrasten.

Zitzakken met foto van Drukzo

Gepersonaliseerde kussens om te relaxen

Om comfortabel op de bank te hangen kun je hier heerlijke kussens op leggen. En wat is nu leuker dan deze te versieren met een eigen ontwerp? Ook om een speelhoekje van de kinderen te creëeren waar ze bijvoorbeeld kunnen lezen of als decoratie op bed, zijn kussens met gepersonaliseerde ontwerpen zeer geschikt. Als je liever in een zitzak neerploft na een lange dag, kun je deze natuurlijk ook aanpassen met eigen foto´s.

Ontwerp je eigen stof

Ben je iemand die van DIY houdt en kun je goed met de naaimachine overweg? Dan kun je er voor kiezen om zelf een stof vorm te geven bij een online printer, natuurlijk met eigen foto´s, en hier mee aan de slag te gaan. Maak bijvoorbeeld een tafelkleed op maat, hoezen voor om de eettafelstoelen of naai een nieuwe beddengoedset voor de slaapkamer. Gebruik je fantasie en ontwerp zelf een hele lijn voor je interieur.

Foto op aluminium Drukzo

Foto´s op bijzondere ondergronden

Iedereen heeft denk ik wel gehoord van gepersonaliseerd fotobehang om je muur mee te versieren. Maar wist je al dat foto´s ook op allerlei bijzondere ondergronden gedrukt kunnen worden? Om een natuurlijke look te creëeren kun je de foto op hout laten afdrukken, voor een industriële look kies je voor een foto op aluminium en om een foto collage op te hangen kun je kiezen voor bijvoorbeeld foto´s op canvas in allerlei formaten. Om ook je terras, tuin of balkon een nieuwe look te geven, kun je ervoor kiezen deze te versieren met een tuinposter. Dit product is gemaakt van materialen die bestand zijn tegen regen en zonneschijn, zodat de poster lang mee gaat. Elke keer als je naar buiten kijkt, kun je zo genieten van een persoonlijk uitzicht.

De mogelijkheden om foto´s op originele producten voor in huis te printen zijn eindeloos. Het is alleen een kwestie van kiezen wat jij het leukste vindt. Heb jij nog aanvullingen om een persoonlijk tintje met foto´s aan de inrichting te geven? Ik hoor graag van je!

Bron afbeelding woonkamer met bijzondere foto decoratie: Shutterstock. (In overleg – https://www.shutterstock.com/nl/download/confirm/586960055?size=huge_jpg – Stock Photo ID: 586960055).

Twijfel jij over je kinderwens?

februari 24, 2018 /