Klingel: lekker shoppen voor jezelf

Klingel ken je misschien nog van hun catalogus, maar wist je dat het tegenwoordig gewoon een online warenhuis is? Van kleding tot huishoudelijke apparaten – je ontdekt het er allemaal. Ze hebben zelfs een online magazine, zodat je nog meer inspiratie kunt op doen.

Okay, je baalt misschien als je ziet dat ze geen baby- en kinderkleding of accessoires verkopen, maar ik vind dat juist een voordeel. Als je namelijk naar deze site gaat, kun je écht voor jezelf (en je partner) kiezen. Geen afleiding van te schattige rompertjes en stoere outfits. Nee, je mag jezelf ook wel eens wat gunnen.

Hoelang is het geleden dat je nog iets leuks kocht? Ik moet toegeven dat dat bij mij al sinds eind juli is. Er was toen niet eens een leuke reden om nieuwe outfits te shoppen. Nee, ik zocht wat voor een begrafenis. Gelukkig kreeg ik hierbij de hulp van een schat van een vriendin. Zo heb ik op een middag verschillende setjes geshopt, zodat ik de zwangerschapsbroeken en –shirts nu naast me neer kon leggen. Okay, ik geef toe ik draag mijn zwangerschapsjeans na elf maanden nog steeds; hij zit nog lekker en ik heb nog wat kilootjes te gaan voor ik weer op mijn oude gewicht zit.

Dat is ook de reden dat ik nu bij Klingel rondneus. Ik ben namelijk op zoek naar leuke sportkleding. Op dit moment sport ik drie keer in de week fanatiek (daarover later meer). Gaat super goed. Alleen de outfit die ik draag, kan echt niet meer. Ik heb een zilverentrainingsbroek van mijn lief aan, die zo uit de jaren negentig kan komen. En dan een fijn katoenen shirtje dat ik in Sydney shopte. Dat is inmiddels al bijna vier jaar geleden; dus je begrijpt dat het mooie daar ook wel vanaf is. En als je dan al die andere dames in de leukste sportoutfits ziet, dan weet je: daar moet ik nu in investeren. Kleding volgt later dan weer; dan hoop ik ook dat ik weer in mijn oude maat pas.

Okay, in het begin is het even zoeken, maar als je sportkleding in het zoekvenster in tikt dan kom je verschillende dingen tegen. Nee, de collectie is niet heel groot, maar ik heb wat leuke dingen gezien. Zeker als je net als ik nu een maatje meer nodig hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze broek? Of dit exemplaar? Al is een gewone zwarte broek in combinatie met dit shirt ook wel heel gaaf. Qua sportbh’s hebben ze best wat keuze. Zo past deze bijvoorbeeld mooi bij de eerste legging. En deze lijkt me ook wel wat.

Foto klaar om te sporten Shutterstock. (Samenwerking: https://www.shutterstock.com/nl/download/confirm/273097466?size=huge_jpg – Stock Photo ID: 273097466)

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 16, 2018 /