Buitenspelen met HEMA: méér dan honderd nieuwe producten

Buitenspelen doe je met HEMA. Méér dan honderd nieuwe producten zijn deze week aan het assortiment toegevoegd. Van de leukste luchtbedden en andere opblaasitems tot waterpistolen en – dit is absoluut mijn favoriet – het balansspel. Deze keer moet je niet op een kleurtje staan, maar op de rookworst, tompouche, hart of stroopwafel. Hoe geniaal is dat? Ik neem je vandaag mee door mijn favorieten.

Deze producten zijn nu in de winkels en op www.hema.nl verkrijgbaar. Als ik het product al in de webshop kon vinden, dan is een directe link in de afbeelding verwerkt. Zo kun je eenvoudig meer informatie over het product vinden. Er ontbreken nu nog een aantal producten, maar zoals ik de persinformatie begrijp komen die er snel aan. In jouw Hema-filiaal kunnen ze je er natuurlijk ook alles over vertellen.

Balansspel van HEMA - soort van Twister maar dan met Tompouce en Rookworst
Balansspel van HEMA. Vergelijkbaar met Twister. Verkrijgbaar voor 10,-
Een waterpistool mag natuurlijk ook niet ontbreken. Deze XL versie is voor 6,- euro verkrijgbaar.
Bellenblaas saxofoon Hema - voorjaar 2018
Bellen blaas je tegenwoordig met je saxofoon. Erg leuk! Verkrijgbaar voor 2,- euro. Kun je ‘m niet voor laten liggen toch?
Bellenblaas in vorm van ijsje bij HEMA - voorjaar 2018
Al zijn deze ouderwetse bellenblazers in een nieuw jasje natuurlijk ook erg leuk. Die had ik als klein meisje echt willen hebben. Je hebt er drie voor 2,50 euro.
Stoepkrijt springtouw van HEMA - voorjaar 2018
En wat te denken van deze springtouw-innovatie. Springtouwen met stoepkrijt. Ben wel benieuwd naar hoe dat er in de praktijk uit ziet. Verkrijgbaar voor 5,- euro.
Onze kleine man mag deze zomer natuurlijk ook lekker in het zand spelen. Hoe leuk is dit dan? Een zandkasteel bouwen gaat met deze combinatie nooit meer mis. Deze is ook voor vijf euro verkrijgbaar.
Al twijfel ik ook nog over deze set. Net iets eenvoudiger en met zijn grote vriend Takkie op de emmer en gietertje. Deze kost vijf euro.
Jip en Janneke zwembadje van HEMA vijf euro voorjaar 2018
Als je het over de zomer hebt, dan mag een kinderbadje natuurlijk niet ontbreken. Is deze niet leuk? Je hebt ‘m al voor vijf euro.
Zwemkasteel van HEMA voorjaar 2018 dertig euro voor kinderen van drie tot acht jaar
En voor de iets grotere kindjes is zo’n zwemkasteel natuurlijk helemaal gaaf. Die kost dertig euro
Chillen in het water op je hashtag luchtbed van HEMA - voorjaar 2018
HEMA heeft ook dit jaar weer de leukste opblaasvormen. Dat wordt chillen in het zwembad met deze hashtag. Hij kost 9,- euro en heeft zelfs confetti!
Luchtbed in vorm van hart met confetti van Hema voorjaar 2018
Heerlijk liggen op het water doe je met dit hartvormige luchtbed van HEMA. Ook deze is voorzien van confetti. Verkrijgbaar voor 9,- euro.
Maar je kunt natuurlijk ook een ritje door het water maken op deze opblaasbare Takkie. Die kost 7,50.
We blijven lekker in het Toekan-thema. Zo’n strandbal is niet alleen leuk voor de kids; hij mag er ook best stijlvol uit zien niet waar? Verkrijgbaar voor 3,50 euro.
Loopfiets in de vorm van scooter bij HEMA - voorjaar 2018
Wow, ziet deze loopfiets er niet ontzettend gaaf uit? Okay, hij kost wel vijftig euro… Maar als je kindje dit goed kan, dan gaat fietsen ook een stuk sneller.

 

Twijfel jij over je kinderwens?

april 10, 2018 /