Ukje geeft tweedehands babyspullen nieuwe look

Ukje geeft tweedehands babyspullen een nieuwe look! Dankzij dit verrassende merk ziet niemand dat jouw Maxi Cosi, wippertje of kinderstoel al eens gebruikt is. Dat heeft Sifra Douma slim bedacht! Het is trouwens het ideale merk, waarmee je saai meubilair een verfrissende metamorfose kunt geven.

Sifra is Ukje gestart, nadat ze zelf een tweedehands wipstoel op de kop wist te tikken met een flink verwassen hoes. Haar huis werd rommelig van al die verschillende babyspullen. Daarom maakte ze een zuurstokroze hoes speciaal voor de wipstoel. Zo paste de wipper perfect in haar interieur en zorgde een knoeifestijn niet meer voor paniek, want de hoes kon gemakkelijk gewassen worden. Na de wipstoelhoes volgden ook het boxkleed, de newbornhoes en de autostoelhoezen. Inmiddels heeft Sifra een enthousiast team van creatievelingen om zich heen verzameld. Onder de merknaam Ukje helpen zij ouders saai babymeubilair op te peppen met hippe hoezen in vrolijke designs.

In de webshop van Ukje (en op Bol.com) vind je hoezen voor populaire A-merk babymeubels, zoals de Tripp Trapp-kinderstoel van Stokke, de wipstoel van BabyBjörn en de meeste autostoeltjes van Maxi-Cosi. De maten van de hoezen voor de autostoeltjes gaan t/m de groep 3 autostoelen en zijn daarom geschikt voor zowel kleine als grotere kinderen tot 8 jaar. Dagelijks worden er nieuwe hoezen ontworpen, waarbij de wensen van ouders en trends goed in de gaten worden gehouden.

Zo heeft Ukje haar collectie onlangs aangevuld met vrolijke prints met flamingo’s, bloemen, toekans en vogels: kleurrijk, fleurig en een tikkeltje retro. Daarnaast zijn de zwart-witte hoezen (perfect voor een monochrome-interieur) nog altijd populair, net als de grafische prints. Met de hoezen van Ukje kies je je eigen stijl én houd je alles makkelijk schoon, want de hoezen kunnen gewoon in de wasmachine. Ideaal! Dat vinden wij niet alleen in Nederland, maar als het aan Sifra ligt zijn Duitse ouders binnenkort ook om. Dit jaar wordt namelijk Ukje.de gelanceerd.

Twijfel jij over je kinderwens?

april 8, 2018 /