Bibi Breijman zwanger; Waylon voor tweede keer vader

Bibi Breijman is zwanger! Waylon wordt hiermee voor de tweede keer vader. Kaboutertje uit Oh Oh Cherso – zoals je haar misschien beter kent – en de zanger die binnenkort ons land vertegenwoordig op het Songfestival – zijn sinds eind 2017 een setje.

Ja, dat is nog een verse relatie… In de YouTube-video waarin Bibi (26) uitleg over haar zwangerschap geeft, zegt ze dan ook ‘er is gewoon iets heel erg onverwachts leuks gebeurd in mijn leven. Ben heel erg blij en gelukkig. Ik krijg een baby! Ik vind het echt heel eng om uit te spreken, omdat ik het al die maanden geheim moest houden. Logisch natuurlijk, want in het begin wil je natuurlijk niet dat iedereen het weet.” Hoever ze precies is, zegt ze niet.

Misselijk en chaotisch
Ze gaat verder, waarbij ze meer vertelt over hoe ze zich voelt nu ze zwanger is: “Ik ben wel een beetje misselijk. Een beetje is dan zacht uitgedrukt, want ik ben ook in het ziekenhuis geweest enzo. De kans dat het gewoon via een andere manier zou uitlekken die kan is er gewoon, die ligt een beetje op de loer. Vandaar dat ik het jullie heel graag zelf wilde vertellen. Ik was al een chaoot zoals jullie weten, maar nu is het helemaal erg. Het is niet normaal.”

Jong moeder worden
Waar ze met 26 door velen nog als jong wordt gezien, is het jonge moederschap voor haar niet vreemd. In de zomer van 2016 dacht men naar aanleiding van een bericht op Snapchat namelijk dat zij zwanger was. Daar reageerde ze toen als volgt op. “Op dit moment ben ik nog niet zwanger, maar het lijkt me wel heel erg leuk. Maar dit jaar nog even niet. Ik ben net 25 geworden. Maar dit is natuurlijk wel de leeftijd. Eerst ga ik lekker tante worden. (…) Wel leuk om aan de reacties te merken dat jullie zo blij voor me waren. Zelfs reacties als ‘ik wil wel oppassen’.” Waarom het toen voor haar het moment nog niet was? Haar toenmalige vriend – met wie ze uiteindelijk bijna negen jaar een relatie heeft gehad – was nog aan het afstuderen en ook zij kreeg veel leuke dingen op haar pad. “Misschien volgend jaar, maar een jaar gaat ook zo snel en dan denk ik ‘nu nog even niet.”

Durf me geen vader te noemen
Voor Waylon is het zijn tweede kind; hij heeft al een zoon van vijftien. Die kreeg hij toen hij 21 was. Veel te jong, geeft hij aan in een interview met LINDA.meiden. De zanger vindt zichzelf ook “een lul” doordat hij zo veel gemist heeft in het leven van zijn zoon. “Ik durf mezelf soms niet eens vader te noemen, weet je dat?”

Vergeven door zoon
Waylon heeft een deel van de opvoeding van zijn zoon gemist. Zo zei hij in april 2015 in een interview. “Ik was gewoon een junk. Niemand geeft zijn kind aan een junk. Ik was een monster. De liefde van een kind is onvoorwaardelijk. Hij heeft mij vergeven.”

Alles meemaken
In 2015 – toen Waylon nog een andere vriend had – vertelde hij al eens dat hij het vaderschap anders zou aanpakken. Hij wil de zwangerschap samen beleven. Alles wil hij meemaken. Elk bezoekje aan de verloskundige, de bevallingscursussen en noem maar op. Dan ben je echt sámen zwanger!”

Bron foto zwangere dame, die wel wat weg heeft van Bibi Breijman: Shutterstock (Samenwerking: https://www.shutterstock.com/nl/download/confirm/383926000?src=_ieC6PX1NbZ8AtzVhxY3dA-2-7&size=huge_jpg – Stock Photo ID: 383926000)

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 1, 2018 /