Little Tikes zorgt voor waterpret voor de (aller)kleinsten

Spelen met water doe je met Little Tikes! Tijdens de aankomende hittegolf komen jouw kids de dag wel door met de diverse watertafels en waterspelletjes. In dit artikel neem ik verschillende artikelen met je door.

Mijn mannetje van één beleeft nu al ontzettend veel plezier aan de watertafel die vrienden van ons al jarenlang in gebruik hebben. En zelfs de Dual Twister, die pas vanaf twee jaar is, tovert nu al een lach op zijn gezicht. Tijd om daar met dit warme weer (wat volgens de voorspelling nog wel even blijft) eens wat extra aandacht aan te besteden.

Dual Twister

Van Little Tikes kreeg ik de Dual Twister opgestuurd om te testen. Een enorme doos waar ik in eerste instantie wel even de kriebels van kreeg. Zou ik dat speelgoed wel in elkaar gezet krijgen, want hoe groot de doos ook was: ik zag meteen dat ik ‘m zou moeten opbouwen. Nou, dat bleek dus echt een fluitje van een cent. Vier eenvoudige stappen later was mijn Dual Twister al klaar voor gebruik binnen. Met de vijfde stap zorg je er vervolgens voor dat het een geweldig waterfestijn wordt. Dat is namelijk het aansluiten van de tuinslang.

De adviesleeftijd voor de Dual Twister is 2-5 jaar. Toen ik het goed bekeken had, zag ik dat mijn ventje van één er eigenlijk niets verkeerds mee kon doen. En ik ben erbij, dus als-ie de stuntpiloot aan het uithangen is (tja, dat zit nu eenmaal in zijn karakter; echt een kind van zijn vader) dan volgt er een duidelijke ‘nee’. Hoe wij hier nu mee spelen? Hij gaat op het onderstel zitten en ik draai ‘m rond. Of hij staat een beetje te wiebelen aan het stuurtje, zodat hij aan het surfen is. Dat is meteen goed voor zijn balans.

Met de Dual Twister kunnen kinderen alleen of samen met een vriend of vriendin ronddraaien. Zin in meer actie? Neem het speelgoed mee naar buiten, sluit de tuinslang erop aan en je hebt een natte en woeste Dual Twister die water uit de zijkanten en uit de bovenkant spuit! Voor extra plezier kunnen kinderen de richting van de watersproeier aanpassen via een druk op de activeringsknop op het midden van het rad. Ideaal dus voor deze zomerse dagen.

Piratenwatertafel

Maar Little Tikes heeft natuurlijk meer speelgoed dat zorgt voor waterpret. Zo hebben we bij vrienden kennisgemaakt met de piratenwatertafel. Ook hier geldt dat het leuk is vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan staan. Doet-ie dat al vroeg (net als de onze) dan let je als ouder natuurlijk goed op dat ie niet van het water drinkt of z’n hoofd er in hangt. Met water moet je tenslotte altijd voorzichtig blijven, maar dat is denk ik niet meer dan logisch. Mijn mannetje speelde met deze tafel samen met de drie dochters van vrienden van ons; die zijn al wat ouder, dus konden alles bedienen. Hij keek wat dat betreft ook z’n ogen uit. Wat een verrassing. En elkaar nat spetteren, is met dit weer natuurlijk ook heerlijk.

Je kunt met Little Tikes je tuin echt omtoveren tot een waterpretpark. Little Tikes ontwikkelt speelgoed waarbij plezier maken voorop staat en stimuleert daarbij fysieke en sociale interactie. Het buitenspeelgoed bevordert de lichamelijke motoriek van jonge kinderen en leert ze spelenderwijs met elkaar omgaan. ‘Gewoon’ buitenspelen maakt kinderen sociaal sterker, zo is de visie. Daarbij zijn de producten van zeer goede kwaliteit, waardoor je er meerdere jaren plezier van hebt. Sommige producten zijn aan de prijs – dat zal ik niet ontkennen – maar dan weet je ook dat ook volgende kindjes er plezier aan beleven (of je verkoopt ‘m voor een mooi bedrag weer door op Marktplaats).

Splash Face Little Tikes water speelgoed

Splash Face

Splash Face gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. Stroop die mouwen maar op en span je spierballen, je zult ze nodig hebben! Daag je vrienden uit om te kijken wie er kletsnat wordt. Degene die de paal naar zich toe kan trekken blijft gespaard, de verliezer wordt getrakteerd op een straal water in het gezicht! Ga naar buiten, leef je uit en word kletsnat!

Tumblin Tower waterpret Little Tikes water speelgoed

Tumblin’ Tower Climber

De Tumblin’ Tower Climber is perfect voor plezier binnen of buiten. Kinderen vinden het heerlijk om via het trapje omhoog te klimmen, van de glijbaan af te gaan en met de plastic ballen te spelen. Ze kunnen zelfs de waterstroom richten om hun vrienden te doorweken met het waterkanon. Dit veelzijdige klimtoestel is een geweldige manier voor kinderen om het hele jaar door actief te blijven. 

Fountain Factory Water Table Little Tikes

Fountain Factory Water Tafel

Bouw, spetter en speel met de leukste en spannendste watertafel die er is! Verwisselbare leidingen en kranen geven peuters inzicht in wetenschap, technologie en techniek op een speelse, praktische manier! 

Drop Zone water Little Tikes speelgoed

Drop Zone

Drop Zone is de perfecte manier om pretparkactie in huis te halen, zowel binnen als buiten! Laad binnen de lopende band met ballen om de emmer bovenin te vullen. Met slechts één rukje aan het koord van de emmer gaat het grote vallen beginnen. Pas op als je eronder staat! Zin in nog meer actie? Neem de Drop Zone dan mee naar buiten, sluit een waterslang aan en activeer de dubbele waterval! Kinderen zijn dol op het spelen met het water en de ballen in het opblaasbare badje. 

* De linkjes naar bol.com heb ik gedeeld, omdat je hier meer informatie vindt over het product. Bestel je via deze weg het product, dan ontvang ik een klein percentage. Alle inkomsten worden geïnvesteerd in de hosting, onderhoud en redactie van dit blog. *

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 29, 2018 /