Voor mama
Moederdagcollectie KAYA Sieraden: verstrengelde band in beeld

Moederdagcollectie van KAYA Sieraden brengt verstrengelde band tussen moeder en kind(eren) in beeld. De kettingen en armband geven de onverbrekelijke band tussen moeder en kind weer. Wat ons betreft dus een heel mooi cadeau voor Moederdag. Maar niet alleen dan. Nee, het is ook prachtig als cadeautje voor de mama’s in spe. Of juist voor moeders die een kindje verloren hebben. Met dit prachtig sieraad geef je aan dat die band altijd blijft bestaan. Of je er nu woorden, namen of data in wil laten graveren; het kan allemaal. Zo wordt het dus altijd een heel persoonlijk én uniek cadeau.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De Moederdagcollectie van KAYA Sieraden bestaat uit twee kettingen en een armband met in elkaar verstrengelde cirkels. Het ultieme teken van onvoorwaardelijke en oneindige liefde tussen een moeder en haar kind. De Verstrengeld ketting bevat een grote en een kleinere cirkel. De ketting met Vervlochten Cirkels bevat drie cirkels van gelijk formaat. Hiermee kun je alle kanten op. Voor wie liever een armband draagt is er de Verstrengeld armband, met een grote en een kleinere cirkel. De cirkels bieden ruimte voor het graveren van namen, data of speciale woorden.Ze zijn verkrijgbaar in 18 karaat verguld, 18 karaat roségoud verguld en in 925 sterling zilver.

Je maakt de sieraden extra persoonlijk door jouw speciale woorden, namen en data te laten graveren. Bijzonder is dat ontwerpster Tanja elk sieraad met de hand graveert in sierlijke letters. De sieraden zijn verpakt in een luxe sieradendoosje en voorzien van een wenskaartje en zilverpoetsdoek. Direct klaar om cadeau te geven aan de liefste moeder van allemaal. Wist je dat dit meteen een cadeautje aan stichting Eduki is. KAYA Sieraden doneert per verkocht sieraad een bedrag aan deze stichting, die het voor kinderen in Gambia mogelijk maakt naar school te gaan.

Ga voor meer informatie naar: www.kayasieraden.nl.

Deze diashow vereist JavaScript.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: