Moederdagcollectie KAYA Sieraden: verstrengelde band in beeld

Moederdagcollectie van KAYA Sieraden brengt verstrengelde band tussen moeder en kind(eren) in beeld. De kettingen en armband geven de onverbrekelijke band tussen moeder en kind weer. Wat ons betreft dus een heel mooi cadeau voor Moederdag. Maar niet alleen dan. Nee, het is ook prachtig als cadeautje voor de mama’s in spe. Of juist voor moeders die een kindje verloren hebben. Met dit prachtig sieraad geef je aan dat die band altijd blijft bestaan. Of je er nu woorden, namen of data in wil laten graveren; het kan allemaal. Zo wordt het dus altijd een heel persoonlijk én uniek cadeau.

De Moederdagcollectie van KAYA Sieraden bestaat uit twee kettingen en een armband met in elkaar verstrengelde cirkels. Het ultieme teken van onvoorwaardelijke en oneindige liefde tussen een moeder en haar kind. De Verstrengeld ketting bevat een grote en een kleinere cirkel. De ketting met Vervlochten Cirkels bevat drie cirkels van gelijk formaat. Hiermee kun je alle kanten op. Voor wie liever een armband draagt is er de Verstrengeld armband, met een grote en een kleinere cirkel. De cirkels bieden ruimte voor het graveren van namen, data of speciale woorden.Ze zijn verkrijgbaar in 18 karaat verguld, 18 karaat roségoud verguld en in 925 sterling zilver.

Je maakt de sieraden extra persoonlijk door jouw speciale woorden, namen en data te laten graveren. Bijzonder is dat ontwerpster Tanja elk sieraad met de hand graveert in sierlijke letters. De sieraden zijn verpakt in een luxe sieradendoosje en voorzien van een wenskaartje en zilverpoetsdoek. Direct klaar om cadeau te geven aan de liefste moeder van allemaal. Wist je dat dit meteen een cadeautje aan stichting Eduki is. KAYA Sieraden doneert per verkocht sieraad een bedrag aan deze stichting, die het voor kinderen in Gambia mogelijk maakt naar school te gaan.

Ga voor meer informatie naar: www.kayasieraden.nl.

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 4, 2018 /