Temptation Island baby voor Herbert en Jolien – hoeveel vergeef je je partner?

Temptation Island baby voor Herbert en Jolien! Wow, is meteen mijn vraag ‘hoeveel vergeef je je partner’. Dronken Jolien zoende met Lisa en Lize. Partner Herbert had als ‘wraak’ seks met Saartje. En uiteindelijk zoende zij ook nog met verleider Karim. En dan nu dus een baby…

Als je mij op Instagram een beetje volgt, dan weet je dat Temptation Island absoluut een guilty pleasure van mij is. Ik kijk iedere aflevering en geniet enorm van alle gossip die er uit voortkomt. Even niet nadenken, maar simpelweg je verbazen om wat al die stellen uit halen. Hoe ze hun relatie op de proef stellen. Waarom doe je überhaupt mee. En jezelf natuurlij ook afvragen ‘hoe zou je je zelf gedragen in zo’n tropisch oord, met mooie mensen en iedere avond een feestje’.

Als je ziet wat de stellen meemaken, vraag ik me wel af ‘hoeveel vergeef je je partner’. Vreemdgaan is niet niks. Al helemaal niet als heel televisiekijkend Nederland en Vlaanderen daar van mee kan genieten. Je moet sterk in je schoenen staan als je dan toch samen verder gaat. Iedereen heeft tenslotte een mening over je. Dat zie je nu wel aan Tim, die de temptation van zijn Cherisch niet kon weerstaan. Huppakee: toekomstdromen in de vuilnisbak. Hij wilde voor aanvang tenslotte zijn Deborah ten huwelijk vragen. De ring was zelfs mee naar het tropische oord.

Maar terug naar Herbert en Jolien. Die zijn dus gewoon nog steeds bij elkaar. Was het het feit dat Jolein nu ook vreemdging? Dat het weer ‘gelijk stond’. En dat je dan een soort van een balans in de relatie krijgt. In de terugblikaflevering van Temptation Island zei Herbert vorig jaar. “Ik heb Jolien vroeger bedrogen, ze heeft me laten voelen hoe dat voelt. Ik wil dat nooit meer meemaken.”

Ze zijn na de afleveringen zelfs even uit elkaar geweest. “Ik ben even het huis uit getrokken, Jolien is naar haar mama gegaan, maar we bleven wel moeite doen voor elkaar”, vertelt Herbert vorig jaar in de Vlaamse Story. “Die weken dat we uit elkaar waren, dat was de hel. Ik huilde haast elke dag”, vertelt Jolien. Uiteindelijk zijn ze dus toch weer bij elkaar gekomen én nu is Jolien twaalf weken zwanger. De baby wordt verwacht in november. Dan moet de liefde wel heel sterk zijn.

Foto zwangere vrouw van Shutterstock. (In overleg: https://www.shutterstock.com/nl/download/confirm/103289471?src=_ieC6PX1NbZ8AtzVhxY3dA-1-78&size=huge_jpg – Stock Photo ID: 103289471)

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 1, 2018 /