Dooky komt met tribal print uitvoering – beschikbaar als Cover, Car Seat Cover en Hoody + WIN!

Dooky komt met tribal print uitvoering – beschikbaar als Cover, Car Seat Cover en Hoody. Zo ziet je kinderwagen of MaxiCosi er deze zomer extra vrolijk uit. Daarnaast is het natuurlijk geen overbodige luxe; Dooky biedt namelijk de bescherming die jouw kindje nodig heeft tijdens deze zomerse dagen. Is-ie beschermd en niet onbelangrijk ook nog eens fashionable. Goed nieuws je kunt de Cover via TwijfelMoeder winnen!

Het stoere design in tribal print is verkrijgbaar in zwart er blauw. Ze zijn gemaakt van ademend katoen en natuurijk ook mooi te combineren voor een extra stijlvolle look. Omdat de Dooky een universeel ontwerp heeft, is het mogelijk om de cover op elke kinderwagen te bevestigen. De ringen zijn afneembaar waardoor de Dooky ook in de wasmachine kan. Extra voordeel van die ringen is dat ze aan de bovenkant voor extra ventilatie zorgen. De Dooky cover kan ook opgerold worden op elke gewenste hoogte. Hierdoor is er meer ventilatie, heeft de ouder oogcontact met het kindje en kan de baby ook lekker naar buiten kijken. Daarnaast zorgt ie niet alleen voor bescherming tegen de zon, maar ook tegen geluid, licht, wind en sneeuw. Al heb ik ‘m in die laatste twee situaties er niet bijgepakt.

Vorige zomer heb ik zelf ook een lichtblauwe Dooky aangeschaft voor over de Maxicosi. Niet dat ik ‘m vaak heb gebruikt. Maar het feit dat je weet dat je je kindje veilig kunt beschermen met dit zomerse weer vond ik een fijne geruststelling. Even de Dooky erbij pakken en er lekker op uit. Je ziet wel eens mensen dat doen met een hydrofiele doek of iets soortgelijks, maar dat is echt levensgevaarlijk. Uit recent onderzoek van Stichting Veilig Kind blijkt dat de temperatuur in een kinderwagen, afgedekt met een hydrofiele doek, met ruim 7 graden stijgt. Hydrofiel katoen biedt ook geen bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Dit vanwege de open structuur dat UV doorlaat. Zo loopt een kindje in de zon mogelijk risico op verbranding en oververhitting.

Win deze Dooky Cover:
Wil jij deze Dooky Cover winnen? Meld je dan aan voor één van mijn Facebook-groepen:
> De leukste (mama)blogs groep op Facebook
> Mama’s Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Omgeving

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe winacties:
> Like en Volg TwijfelMoeder op Facebook
> Volg ons op Instagram

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 27, 2018 /