Muurstickers geven kinderkamer snel andere look

Muurstickers geven kinderkamer snel een andere look. En wat ook erg fijn is: je kunt ze eenvoudig weer verwijderen zonder schade. Zo kun je bij iedere leeftijd weer voor een sticker met een andere sfeer kiezen, zonder dat je opnieuw moet gaan behangen. En in ons geval is het vooral ideaal, omdat we in een huurhuis wonen en het dus in oorspronkelijke staat moeten opleveren.

Op Meermetstickers.nl ontdek ik dat de keuze eindeloos is. Zit jouw smaak er nog niet bij – wat mij sterk lijkt als je het enorme aanbod ziet – dan kun je gewoon zelf een sticker creëren. Kijk je in de categorie voor de babykamer of kinderkamer, dan zie je dat er 105 opties zijn. Velen daarvan kun je personaliseren door de naam van jouw kindje toe te voegen. Maar ze hebben ook heel veel leuke afbeeldingen. Mijn favorieten deel ik hieronder met je. Ja, ik weet het: ik ben echt een jongensmoeder. Dus meisjes-mama’s het is het handigste om zelf even te kijken welke muurstickers bij jouw dametje passen.

De stickers in het superhero-thema vind ik echt heel erg leuk voor een jongetje. Het geeft een lichte wand net dat beetje extra. En je kunt ‘m natuurlijk met accessoires helemaal leuk aankleden in het superhelden thema. Een afbeelding die al van baby af aan leuk is, omdat je dit stijltje ook veel in geboortjekaartjes ziet. Zo kun je het helemaal doortrekken. En wat vinden jullie van deze robots? Als je een beetje creatief bent, kun je zo van een effen muur een hele themawand maken. Gaaf toch?

Motief

Ben je geen liefhebber van grote afbeeldingen, maar wil je de kale muur wel iets extra’s geven en zo je eigen sfeer in de kinderkamer creëren? Dan kun je kiezen uit verschillende patronen. Denk bijvoorbeeld aan kruisjes, stippen, dennenbomen, cactussen, sterren, maskertjes, druppels of wolken. Maak het zo gek als je wil; voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor 6,95 euro + 2,95 euro verzendkosten heb je al een setje van 12 stuks.

Aanbrengen

Nu ben ik zelf geen handige mama, maar gelukkig worden deze stickers geleverd met een plakhandleiding. Al is het ook wel even handig om vooraf te bekijken of jouw muur te beplakken is. Helaas is dit niet mogelijk bij (ruw) beton, gips, granol, grove structuur muurverf , verf met een speciale matte afwerking en water- en vuilafstotende muurverf als Sigma Soltec Selfclean en een aantal Sikkens muurverven. Bij canvas, spac, spuitverf en spachtelputz hangt het helemaal af van de structuur; die mag niet te grof zijn.

Muur niet geschikt? De stickers doen het sowieso goed op aluminium en andere metaalsoorten, glad behang, deuren, glas, glasvezel of vliesbehang, hout en op keukenkastjes. Twijfel je? Dan kun je altijd een gratis proefsticker aanvragen, waarmee je de hechting kunt testen. Door de niet-permanente lijmlaag is de sticker eenvoudig te verwijderen zonder schade aan het stuc- of schilderwerk.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 6, 2018 /