José Rabadán vermoordde zijn ouders en zusje toen hij zestien was!

José Rabadán vermoordde zijn ouders en zusje toen hij zestien was! Vanavond (maandag 2 juli) om 22.00 uur vertelt hij in de documentaire I Killed My Family When I Was 16 zijn verhaal. Ik ga zeker op ID afstemmen om dit te bekijken. Vind dit zo bizar. Zeker, omdat hij inmiddels dus zelf een dochtertje van drie heeft. Die hoort dus absoluut in mijn check-rubriek. Kan me voorstellen dat jullie net zo nieuwsgierig als ik zijn. Al moet ik toegeven dat ik ook wel een beetje bang ben voor de gruwelijke details… Want als je de beschrijving leest…

In het persbericht schrijft tv-zender ID: “In 2000 werd Spanje opgeschikt door een van de ergste moordzaken uit zijn recente geschiedenis: José Rabadán vermoordde beide ouders en zijn jongere zusje met een samoeraizwaard. Hij was toen 16 jaar. Omdat hij minderjarig was, werd hij veroordeeld tot zes jaar cel plus twee jaar proefverlof en verdween daarna voor de buitenwereld van de radar. Niemand kreeg ooit te horen wat er precies gebeurd was, want Rabadán zweeg in alle talen. Tot nu. Zeventien jaar na zijn wrede daad treedt hij in de openbaarheid in de documentaire I Killed My Family When I Was 16.

Rabadán leeft inmiddels negen jaar in vrijheid, is getrouwd, heeft een dochter van drie en werkt als een effectenhandelaar. Hij beweert volledig gerehabiliteerd te zijn en wil zijn verhaal vertellen om anderen te behoeden voor de misstappen die hij maakte. De controversiële documentaire wil geen oordeel vellen over Rabadán of het rechtssysteem, maar heeft alleen als doel om de feiten weer te geven. Dit gebeurt door niet eerder bekendgemaakte informatie vrij te geven en door het tonen van interviews met betrokken experts en psychologen én met José Rabadán. Voor het eerst vertelt hij zijn kant van het verhaal.”

I Killed My Family When I Was 16 is op maandag 2 juli om 22:00 uur te zien op ID.

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 2, 2018 /