Redactie
Twijfel over kinderwens bespreken in speciale Facebook-groep

Twijfel jij over je kinderwens? Heb je hier al de nodige informatie gevonden, maar wil je graag met andere dames van gedachten wisselen? Dat kan! Vanaf nu is er namelijk de speciale Facebook-groep: Twijfel over kinderwens.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zelf heb ik jarenlang getwijfeld over mijn kinderwens. Omdat werkelijk iedereen zich er mee leek te bemoeien, ben ik gaan schrijven. Aan de ene kant om mijn frustraties te delen; aan de andere kant om op zoek te gaan naar het antwoord (waar mijn lief recht op had; hij was namelijk overtuigd van zijn kinderwens).

Ik heb op mijn persoonlijke blogs op deze site altijd heel fijne reacties gekregen. Veel vrouwen herkenden zich er in en deelden hun verhaal. Nu breng ik jullie in deze groep samen en kunnen jullie mij ook vragen stellen.

Het is een besloten groep: je Facebook-vrienden kunnen dus niet zien dat je lid bent (of ze moeten zelf ook lid zijn).

Lid worden van de groep kan hier: https://www.facebook.com/groups/twijfelmoeder/.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: