Met Lionshome maak je van je huis een thuis

Met Lionshome maak je van je huis eenvoudig een thuis. Deze website heeft namelijk de collecties van honderden webshops bij elkaar gebracht. Of je nu op zoek bent naar leuke accessoires of een nieuw bad; hier vind je het allemaal. Wel zo handig nu wij in ons nieuwe huis aan de finishing touch voor de verhuizing begonnen zijn.

Als je een snelle blik op de website van Lionshome werpt, heb je niet meteen door hoe uitgebreid het aanbod is. Kijk je rustig even verder, dan zul je zien dat het aantal artikelen gigantisch is. Echt voor iedere kamer in het huis kun je hier zoeken. Voer in het zoekscherm in wat je zoekt en je kunt vervolgens selecteren op kleur, prijs, suggesties, merk, maar ook materiaal. Zo kun je binnen no-time een keuze maken. Wel zo fijn in deze tijd waar we allemaal razend druk zijn.

Woonshoppen met kind?
Toen wij tien jaar geleden de inrichting voor ons eerste huis bij elkaar shopten, hadden we alle tijd. Niet dat we er lang over deden. Nee, wij weten goed wat we willen en zitten qua stijl op één lijn. Dat betekende dat we dus naar een winkel gingen voor onze meubels, een winkel voor ons bankstel en een winkel voor onze slaapkamer. Drie dagen en we hadden alles uitgezocht. Voor ons nieuwe huis blijkt dat een stuk lastiger te zijn. Willen we namelijk op deze manier kunnen shoppen, dan zullen we oppas moeten hebben. Want als je de kleine man meeneemt, dan ren je continu achter ‘m aan door de winkel. Dat maakt kiezen een stuk lastiger, zoals jullie waarschijnlijk zelf ook wel weten.

Nee, doe mij dus maar online. Bij Lionshome ga ik op zoek naar een klok die past bij onze inrichting. Na lang zoeken hadden we er tien jaar geleden één gevonden. Groot, rond, zwart en een strak design. Echt geweldig! Alleen een beetje jammer dat-ie het vertikte om op tijd te tikken. Voor je het weet, liep ie weer tien minuten achter. Niet gelogen: dat ding heeft bij ons puur ter decoratie gehangen en heel wat mensen kwamen zo later thuis dan ze eigenlijk wilden.

Op zoek naar een klok
Klokken vind je bij de accessoires, waarbij je kunt kiezen uit negen verschillende soorten. Design klokken, keukenklokken, koekkoeksklokken, staande klokken, stationsklokken, tafelklokken, wandklokken en wekkers. Ik kies allereerst voor design: dan heb je dus nog steeds keuze uit 719 klokken. Qua design vind ik de eerste zoekresultaten wat tegenvallen, dus blader ik verder. Dat lijkt er meer op. Toch besluit ik op wandklokken te zoeken, dan heb je 3657 resultaten (die al meteen beter bij mij passen) en kun je ook nog eens aangeven wat je zoekt. In mijn geval kies ik voor grote wandklokken, waardoor er 277 overblijven. Daarbij springen de volgende drie er voor mij uit. Welke zou jij kiezen?Umbra Ribbonwood Wandklok van hout met diameter van 51,4 centimeter.

Karlsson Sunflower Wandklok van mdf van 60 bij 60 centimeter.

Nextime Frosted Wood Wandklok van hout en glas met diameter van 50 centimeter

Afbeelding van woonkamer van Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 27, 2018 /