Slippers gezocht voor de kleine man… (en sneakers voor mam)

Slippers gezocht! Toen wij jaren geleden in Brazilië op vakantie waren, hebben we daar originele Havaianas gekocht voor babys. Natuurlijk hebben we die allemaal cadeau gedaan, want in die tijd was ik vooral nog aan het twijfelen over mijn kinderwens. Nu het zo ontzettend heet is, zou het wel een uitkomst zijn voor mijn kleine man. Want sneakers zijn – hoe leuk ze ook staan – met zo’n hittegolf toch niet zo fijn.

Hij loopt nu dus veel op blote voetjes, maar zo’n mini slipper maakt een outfit voor mijn gevoel toch net even af. In mijn online zoektocht stuit ik op de Sportshowroom. Dit is geen standaard webshop, maar het walhalla voor iedere sportieve shopper. Van sneakers tot voetbalschoenen en trainingspakken; ze hebben het allemaal. Of beter gezegd: ze vinden het allemaal eenvoudig voor jou. De techniek achter Sportshowroom presenteert je namelijk een totaalaanbod van de webwinkels.

Dit had ik echt eerder moeten weten, want ook de Havaianas voor baby’s zijn zo gevonden. Ze hebben ze al vanaf maatje 17. En gelukkig behoort maatje 22 (zoals mijn zoontje nu heeft) ook nog tot het assortiment. Ze hebben allerlei soorten. Okay, de roze exemplaren vallen natuurlijk af, maar dan nog kan ik nog uit een aantal jongensmotiefjes kiezen. Ik hou het bij het origineel. De blauwe met wit bandje.

Nu ben ik echt een heel doelgerichte shopper. Een goedwerkende filter is voor mij dan ook een must bij een webshop. En die hebben ze gelukkig bij Sportsshowroom. Als je op Sportshowroom.nl komt, kun je je aan de ene kant laten inspireren door de updates en de trendingitems. Maar je kunt ook meteen recht op je doel af door bijvoorbeeld voor de sneakers te kiezen of zelfs in het zoekscherm in te typen wat je zoekt. Dat heb ik bij de Havaianas gedaan.

Zelf kan ik ook nog wel een leuk paar sneakers gebruiken, dus ik klik voor mezelf op sneakers. Ga je één keer met de muis over die term, dan verschijnt er al een aantal tips. Denk dan aan de mooiste modellen van Nike, Adidas en Puma. Klik je door dan vind je maar liefst 35.277 artikelen. In de filter kun je vervolgens je favorieten aangeven. Dat begint bij je geslacht, de sport waarvoor je de schoenen wilt gebruiken, het merk, de collectie, de kleur, je maat, prijsrange, of ze in de sale zijn, levertijd en de shop waar ze te vinden zijn.

Ik geef aan ‘dames, maat 36 (ja, kleine voetjes) en kan dan nog steeds uit 8.051 artikelen kiezen. Tijd dus om ze qua prijs op van laag naar hoog te zetten. We gaan tenslotte voor een goede deal. Oh boy, daar word ik hebberig van! Van een paar grijze sneakers met bloemen van Le Coq Sportief voor een tientje (+ 4,99 verzendkosten, maar dan nog heb je ze voor 15,99)! Of kies ik voor 15,- euro voor de mintgroene? Of gewoon samen: huppakee voor 29,95 (inclusief verzendkosten). Wil je maximaal 25 euro uitgeven aan de schoen, dan heb ik gewoon nog steeds 96 opties. En dat met mijn maatje 36; de maat die in winkels er vaak heel snel uit is, omdat ze er maar eentje inkopen. En voor dat geldt heb je dan gewoon merkschoen van bijvoorbeeld Puma, Kswiss, Reebok of Converse.

Foto vrouw koopt schoenen online van Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 8, 2018 /