Tegeltje maken als kraamcadeau?

Tegeltje maken als kraamcadeau? Met een leuk tekstje en de geboortedatum van de kleine spruit. Ik zie het wel zitten als vervanger van de geborduurde werkjes die onze ouders vroeger kregen bij onze geboorte. Want zeg nu zelf: wie heeft er tegenwoordig nog tijd om zo’n heel ding in elkaar te borduren. En tegeltjes hebben toch iets ‘old schools’.

Bij Tegeltjes.com kun je zo’n gepersonaliseerd tegeltje laten maken. Of je nu alleen tekst, een foto of logo er op wil zetten – het kan allemaal. En ze worden vervolgens ook nog eens binnen 24 uur thuisbezorgd. Je hoeft geen kick-ass ontwerper te zijn om iets moois te maken. Nee, daar hebben ze bij deze webshop wat op bedacht. Ze hebben al de mooiste motiefjes bij elkaar gebracht, waar jij alleen nog maar je eigen tekst aan toe hoeft te voegen.

Nu kennen we natuurlijk allemaal die mooie Delfts blauwe. Als je het over een tegeltje hebt. Dan heb je het wat mij betreft over die variaties. Maar daar hoef je niet voor te kiezen. Je kunt ook gaan voor een truttig tegeltje in diverse kleuren, zoals paars, groen, rood of blauw. En wat denk je van een afbeelding op de hele tegen? Of juist met een heel fijn lijstje er om heen. Met of zonder tekst. Het loont de moeite om eens tussen de ontwerpen te snuffelen.

Kraamcadeau
Wil je ‘m inderdaad als kraamcadeau geven, dan hebben ze ook de speciale geboorte tegels. Hier kun je geboortedatum, lengte en gewicht mooi op kwijt. Je kunt ‘m zelfs aanvullen met een foto van de kleine spruit of een leuke afbeelding. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Op dit moment heb je al een tegel voor 7,95 euro. Daarbij kun je nog kiezen uit allerlei extra opties. Heb je daar geen behoefte aan, dan komt er alleen nog 3,95 euro aan verzendkosten bij en heb je dus voor 11,90 euro een cadeautje waar de nieuwbakken ouders vast ontzettend blij mee zijn.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 24, 2018 /