De twijfelmoeder verschijnt 12 maart bij HarperCollins Holland

De twijfelmoeder verschijnt 12 maart bij HarperCollins Holland! Vandaag is het persbericht verstuurd. Jawel, hét twijfelmoeder-boek over ‘één van de grootste vraagstukken voor de hedendaagse vrouw’ komt er nu dus echt aan. Lees het persbericht:

Iedereen lijkt er maar van uit te gaan dat elke vrouw moeder wil worden. Maar waarom is moeder worden eigenlijk de norm en ervan afzien afwijkend? En wat kun je verwachten als je er zelf niet zo zeker van bent of je moeder wilt worden?

De Twijfelmoeder Patricia de Ryck boek

In De twijfelmoeder onderzoekt Patricia de Ryck de twijfels die je als hedendaagse vrouw kan ervaren over de vraag of je kinderen wil. Ze beschrijft de druk van buitenaf; van ouders en schoonouders tot je partner of wildvreemden, en duikt dieper in alle twijfels rondom een kinderwens om zo bewust tot een eigen besluit te komen.

De twijfelmoeder is een vlotte, praktische en nuchtere gids voor een gegronde beslissing over het moederschap. Wars van enig vooroordeel, gebaseerd op de ervaringen van de auteur, diepgravend onderzoek en talrijke interviews, is dit het boek dat elke vrouw zou moeten lezen voor ze besluit moeder te worden – of niet.

  • Sluit aan bij het Boekenweekthema 2019: ‘De moeder en de vrouw’
  • Praktische insteek: dit boek helpt actief om je denkproces op te starten en tot de goede keuze te komen
  • Gebaseerd op eigen twijfels van de auteur en gedegen onderzoek
  • Beide keuzes zijn goed: of je nu wel of niet moeder wordt

Wil jij aandacht besteden aan mijn boek? Stuur mij dan een bericht.

OVER DE AUTEUR
Patricia de Ryck is journaliste en blogger. Ze begon in 2013 www.twijfelmoeder.nl, omdat ze helemaal klaar was met alle vragen én opmerkingen over haar (ontbrekende) kinderwens.

De twijfelmoeder – Patricia de Ryck – ISBN: 978 94 027 0234 7 – paperback € 17,50 / e-book € 9,99

Twijfel jij over je kinderwens?

december 17, 2018 /