Nieuwe bank of wachten op uitgeraasde dreumes?

Nieuwe bank of wachten op uitgeraasde dreumes? That’s the question… En ik vind het lastig… Niet dat onze bank ‘niet meer kan’, maar we hebben natuurlijk wel een spiksplinternieuw huis, dat qua indeling ook anders is dan onze vorige woning. Moeten we ons zelf dan ook niet trakteren op een nieuw bankstel? Tijd voor een (online) zoektocht, waarbij trend, kwaliteit en prijs een belangrijke rol spelen. Neem eens een kijkje tussen deze collectie banken.

Want in de prijs zit het ‘m. Ga je geld uitgeven aan een nieuwe bank als je dreumes een spoor achterlaat van plakkerige handjes en snotneuzen… (zelfs als je met een doekje in de aanslag steeds achter ‘m aan loopt, is-ie me af en toe te snel af). Aan de andere kant: wat zou het heerlijk zijn om, na een dag gewerkt te hebben, heerlijk neer te kunnen ploffen op een hoekbank om naar één van mijn favoriete series te kijken. Dat kunnen wij nu niet. We kunnen alleen maar languit als de ander besluit om in de zetel te gaan zitten.

Hoekbanken
Op zoek naar een hoekbank dus. Op de site die ik tegen kwam, hebben ze daar een aparte categorie voor (als je bij banken kijkt). Dat maakt het makkelijker om inspiratie op te doen. Online bestellen? Dat gaat mij te ver, maar gelukkig is er een vestiging bij ons in de buurt waar we het bankstel kunnen uittesten. Nu moet-ie wel passen bij het prachtige, strakke blauwe design tv-meubel dat we wel al hebben aangeschaft, dus het is zaak om niet alleen naar het plaatje te kijken, maar ook naar details als bijvoorbeeld de pootjes.

Model Fresh springt erbij dan meteen uit; het ziet er een comfortabele hoekbank uit. De metalen poten accentueren de strakke vormgeving en zorgen ervoor dat de bank ligt oogt. En goed nieuws: hij is direct leverbaar. Dat is fijn als je weet dat je op meubels vaak maandenlang moet wachten. Maar ook de Mammouth is een goede kanshebber. Toch maar eens een bezoekje aan Nijmegen brengen om te testen of ze net zo comfortabel zitten als dat ze er uit zien.

In de header zie je de Fresh, dit is de Mammouth:
Montèl Mammouth

Twijfel jij over je kinderwens?

januari 10, 2019 /