Sokken in teenslippers met Havaianas en Happy Socks

Sokken dragen in teenslippers is dankzij een samenwerking tussen Havaianas en Happy Socks nu mogelijk! Toen ik dat persbericht vandaag in mijn mailbox ontdekte, moest ik er wel een bericht over maken. Ik ben namelijk een echte liefhebber van het Braziliaanse flip-flop-merk. Zou ze het liefst dag-in dag-uit dragen, maar vaak is het te koud voor blote voeten. Gelukkig kan dat nu dankzij de samenwerking met het Zweedse Happy Socks wel!

Happy Socks voor in Havaianas roze
Havaianas in rood-roze in samenwerking Happy Socks
Havaianas roze limited edition Happy Socks

Gedreven door de liefde voor het maken van alledaagse voorwerpen in kleurrijke designs, hebben de twee merken bijpassende sokken en flip-flops in drie patronen gemaakt. Geïnspireerd door de met sneeuw bedekte landschappen van Zweden en de zonnige stranden van Brazilië, is de collectie gemaakt om te worden gedragen bij ieder weertype. De prints bestaan uit besneeuwde pistes, palmbomen, toekans en golven. De sokken zijn zo ontworpen dat ze perfect in je Havaianas passen zodat je ze zowel binnen als buiten het hele jaar door kunt dragen.

Must voor op camping

Samenwering Havaianas en Happy Socks
Set Happy Socks voor in Havaianas verpakking blauw
Happy Socks voor in Havaianas blauw

De combinatie Happy Socks en Havaianas is wat mij betreft een must voor op de camping. Ik ben zo iemand die in een tent met sokken slaapt (lees: koukleum) en moet ’s nachts vaak naar het toilet. Je wil dan niet te veel tijd verspelen met het zoeken naar schoenen en knopen van veters. Nu kan ik gewoon mijn lievelingsslippers aanschieten en snel naar het toilet lopen. En dan zie ik er meteen super trendy uit… Wat wil je nog meer? Zie jij dit jezelf ook al dragen? Of ben je meer het type van sportsokken in badslippers?

Nu verkrijgbaar

Havaianas in roze-limegroen voor samenwerking Happy Socks
Set Havaianas en Happy Socks
Happy Socks voor in Havaianas limegroen-roze

De Happy Socks x Havaianas-collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij www.havaianas-store.com en www.happysocks.com en in Happy Socks-winkels. Het tweepak van teensokken en teenslippers is verkrijgbaar in maatbereik 35-46, met bijpassende teensokken in de maten 36-40 en 41-46 voor 29,95 euro.


Twijfel jij over je kinderwens?

juni 17, 2019 /