Huisje, boompje, feestje! Housewarming kaartje ontwerpen

Als je bijna een jaar in je nieuwe huis woont, dan wordt het hoog tijd voor een feestje. Daar zijn wij in Brabant tenslotte goed in. Op naar de housewarming waar velen al maanden naar uit kijken. Een officiële uitnodiging mag daarbij niet ontbreken. Het perfecte moment dus om Kaartje2go uit te testen. Hup, aan de slag met die uitnodiging housewarming.

Voor de meelezers die een uitnodiging verwachten en nog niets in hun brievenbus hebben gezien: hij is nog niet verzonden. Geheel volgens ons motto ‘goed werk heeft tijd nodig’ komt ie er over een tijdje aan.

Handomdraai

Dat het langer duurt, heeft trouwens niet met Kaartje2go te maken. Wow, wat kun je daar in een handomdraai vliegensvlug allerhande soorten kaarten maken. Of het nu voor een verjaardag, geboorte, bruiloft, jubileum, kinderfeestje of housewarming is: ze hebben tal van ontwerpen direct voor je klaar staan. Je vindt de kaartjes voor een housewarming in de categorie Uitnodigingen. Al kun je natuurlijk er ook voor kiezen om een kaart uit de categorie Verhuiskaarten te pakken en die te bewerken. Dat vind ik de kracht van dit programma: je kunt een ontworpen kaart volledig personaliseren.

Housewarming kaartje ontwerpen met eigen foto's bij Kaartje2go

Housewarming uitnodigingen

Als je een kaartje voor je housewarming wilt maken, dan heeft Kaartje2go maar liefst 68 verschillende kaarten waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een strak design, iets met een foto of een romantisch sfeertje: het kan allemaal. Alle kaarten zijn daarbij zowel als enkele en dubbele kaart verkrijgbaar. En voor de echte ontwerpers onder ons: je kunt ook nog eens kiezen uit verschillende luxe papiersoorten. Aangevuld met een envelop in een bijpassende kleur maakt dit het plaatje compleet.

Creatieve proces

Als je een ontwerp hebt uitgekozen, kan het creatieve proces beginnen. Daarbij kun je helemaal losgaan. Voeg je eigen foto’s toe, maak een digitale tekening, plak er figuren bij, vul de tekst aan en ga zo maar door. Alles werkt via het eenvoudige systeem: je klikt je keuze aan, voegt ‘m toe en kunt ‘m daarna op de plek naar wens slepen. Zo kan een kind nog een uitnodiging maken. Een geschikte datum voor je housewarming kiezen, duurt langer dan de kaart maken. Okay, ik moet toegeven dat je je dan niet moet verliezen in al die mogelijkheden, want voor je het weet zit je een avond te spelen met Kaartje2go en heb je zo zes, zeven (gepersonaliseerde) uitnodigingen waar je uit kunt kiezen.

Huisje, boompje, feestje! Kaartje voor housewarming

Zelf schrijven of laten versturen

Zo’n uitnodiging wil iedereen wel ontvangen! Dat kun je als verzender eenvoudig aan Kaartje2go overlaten. Zij kunnen namelijk jouw kaartje direct versturen naar je genodigden. Wil je ze persoonlijk overhandigen of aan iedere kaart nog een handgeschreven, persoonlijke noot toevoegen, dan kun je ze in een pakketje op laten sturen. Wil je eerst beoordelen of de kaart zo goed is, dan kun je net zo makkelijk een proefdruk bestellen. Die komt dan gratis jouw kant op.

Extraatjes

Tijdens het afrekenen ontdek ik nog iets leuks. Je spaart bij Kaartje2go automatisch voor bonuspunten die je – als je er honderd hebt – kan inruilen voor kaarttegoed. 100 punten staat voor één euro. Dat tegoed kun je vervolgens weer gebruiken om leuke kaartjes mee te ontwerpen. Als ik door het systeem struin om meer hierover te ontdekken, zie ik nog veel meer leuke zaken. Zo kun je bijvoorbeeld je adresboek toevoegen, net als een kalender. Als je een bepaalde datum markeert, dan stuurt Kaartje2go je een reminder. Weet je altijd wanneer je een kaartje moet sturen (en hoef je dus ook het adres van die ene tante er niet steeds bij te zoeken: die staat tenslotte in je adresboek).   

Twijfel jij over je kinderwens?

juli 10, 2019 /