Je woning met jonge kinderen opgeruimd houden

Iedereen met jonge kinderen zal er vroeg of laat tegen aan lopen, het is gewoon erg lastig om je woning netjes te houden. Natuurlijk zijn er wel een aantal zaken die je hier aan kan doen, zo kan je proberen om dit tegen te gaan. Ben je dus een liefhebber van een opgeruimde woning en zoek je naar mogelijkheden om dit zoveel mogelijk te behouden? Lees dan gauw verder, in deze blog proberen we je een aantal tips mee te geven om dit mogelijk te maken!

Zorg voor voldoende opbergmogelijkheden

Deze tip lijkt erg overbodig en vanzelfsprekend, toch blijkt dat er in veel huishoudens simpelweg niet genoeg geschikte opbergers zijn om rondslingerende spullen in op te bergen. Zorg er daarom voor dat je hier genoeg mogelijkheden voor hebt, zo kan je altijd heel gemakkelijk de spullen die je op dat moment even niet nodig hebt opbergen. Zorg er met name in de woonkamer en de speel- of slaapkamer voor dat er voldoende mogelijkheden zijn om spullen op te bergen. In deze ruimtes zal je namelijk de meeste rondslingerende spullen tegenkomen, om die reden is het van belang om hier rekening te houden met de nodige opbergruimte.

Kleurrijke opbergmanden

De ideale opberger is natuurlijk een ruime mand. Om het voor je kind wat gemakkelijker te maken om de spullen ook daadwerkelijk in deze mand op te bergen is het een goed idee om te kiezen voor een mand die voorzien is van een opvallende kleur, zo valt deze goed op in de ruimte. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je kind zelf een kleur uit te laten kiezen, tegenwoordig is er namelijk veel keuze op het gebied van opbergmanden.

LEES HIER: Alles over mijn nieuwe – zelfgebouwde – huis.

Vergeet je interieur niet

Hoewel het belangrijk is om voldoende opbergruimte te creëren voor je kind(eren) is het natuurlijk niet de bedoeling om dit ten koste te laten gaan van de uitstraling van je interieur. Zorg er daarom voor dat je een opberger kiest die goed in je interieur past en die ook een echte toevoeging is voor de uitstraling van je woonruimte. Een goed voorbeeld is de rotan mand, deze heeft een leuke natuurlijke uitstraling en biedt je een hoop opbergruimte. De combinatie van deze twee aspecten zorgt er voor dat je een perfect item in huis haalt om je woning netjes én stijlvol te houden!

Tevens zijn deze manden tegenwoordig in erg veel uitvoeringen en formaten beschikbaar waardoor er voor ieders wensen en stijl wel een geschikt exemplaar te vinden is.

Deze opbergmanden zijn toch een prachtige aanwinst voor jouw woning?

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 17, 2019 /