Douglas: dé winkel die gelukkig ook een webshop heeft

Douglas is zo’n winkel waar ik de afgelopen jaren in de decembermaand regelmatig te vinden was voor Sinterklaas- en Kerstcadeautjes. Gelukkig hebben ze ook een uitgebreide webshop, zodat ik in deze tijd niet naar de winkel hoef, maar gewoon lui vanaf de bank mijn winkelmandje kan vullen.

Jeugdsentiment

Douglas is zo’n winkel waar wij altijd wel eventjes binnenliepen als we gingen shoppen in ‘de grote stad’. Dan zocht je een lekker geurtje uit om te testen. Eerst nog op zo’n staafje, maar toch ook snel even op de pols om te ruiken of-ie echt zo lekker is. Iets wat we eigenlijk standaard wel bij de grotere parfumeries deden en wat op de luchthaven bijvoorbeeld ook nu niet mag ontbreken in onze routine tijdens het wachten op de vlucht.

Lievelingsgeur

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar mijn lievelingsgeur. Voor mij springen de geuren van HERMÈS er dan absoluut uit. De Kelly Calèche vind ik echt heerlijk! Hij wordt wel omschreven als ‘een parfum van leer en van bloemen, net zo licht als de vleugel van een engel”, aldus Jean-Claude Ellena.

Favorieten

Wat mijn favoriete producten zijn? Wie mij goed kent, weet dat ik qua make-up echt alleen de basis doe. Ja ik zal zeker neuzen bij de lipsticks (op zoek naar een mooie rode) en bij de nagellak (wat heb ik vooral in mijn pubertijd veel verschillende kleuren gehad – tot aan zwart). Maar de badproducten zijn wel mijn favoriet. En dan bij voorkeur badschuim. De lavendel van Kneipp blijft één van de lekkerste wat mij betreft. Maar ook Rituals heeft qua lichaamsverzorging natuurlijk echt heerlijk ruikende producten. Juist als je zintuigen worden geprikkeld kun je ultiem ontspannen in een bad.

Nieuwe producten ontdekken

Het leuke aan shoppen is natuurlijk dat je ook nieuwe producten kunt ontdekken. Gelukkig heb je die beleving bij Douglas niet alleen in de zaak, maar ook online is het aanbod enorm. Wist je dat ze bijvoorbeeld ook warmte kussens verkopen en voedingssupplementen? Tot aan kleurlenzen en mondkapjes. Wat dat betreft, is het dus helemaal geen probleem dat nu wordt geadviseerd om zoveel mogelijk binnen te blijven. Je kunt gewoon je cadeautjes voor de decembermaand op deze wijze bestellen.

Clean Beauty

Sta je juist heel bewust in het leven en wil je alleen maar gebruik maken van producten die bij die levensstijl aansluiten, dan kun je kiezen voor Clean Beauty. Cyclische siliconen, parabenen en sulfaten zijn bij deze producten echt een no go als ingrediënt. En natuurlijk zijn de producten dierproefvrij. Via de Clean Beauty-categorie kun je zo weer nieuwe producten ontdekken.

Twijfel jij over je kinderwens?

december 3, 2020 /