Tommy Hilfiger schoenen voor jouw én je kind

Wist je dat Tommy Hilfiger dé leukste sneakers in de collectie heeft voor het hele gezin? Ben jij ‘team twinning = winning’ dan is dit dus een schoenenmerk om in de gaten te houden. In de webshop van Omoda ging ik op zoek naar de leukste bijpassende exemplaren.

Damesschoenen

Eerst kijk ik natuurlijk naar de Tommy Hilfiger voor dames, want in dit gezin heeft moeders de meest kritieke schoenmaat. Shop ik niet meteen aan het begin van het seizoen, dan ben ik echt aangewezen op webshops met mijn maatje 36 / maatje 36,5. Die worden in reguliere winkels namelijk helemaal niet zo veel ingekocht. Online shoppen vind ik dan ook vaak fijner, omdat ik via de zoekfunctie meteen weet welke schoenen er in mijn maat zijn. Ga je in de winkel kijken, dan volgt er vaak een teleurstelling.

Wist je dat de gemiddelde schoenmaat van vrouwen wereldwijd 38,5 is. In Nederland ligt dat met 39 en een beetje zelfs nog hoger.

Tommy Hilfiger kleuren

Kijk ik bij Omoda naar de Tommy Hilfiger sneakers dan heb ik in mijn maat nog verschillende mogelijkheden. In zowel zwart als wit heb ik de keuze van net tot sportief. Maar wat ik het leukste vind, zijn de lage, witte sneakers met een platformzool die is afgewerkt met accentstrepen in de herkenbare Tommy-kleuren rood, wit en blauw. Nu zijn diezelfde sneakers niet te vinden voor heren of jongens, maar je hebt verschillende modellen waar die corporate kleuren subtiel in zijn verwerkt. Zo match je toch met het hele gezin, terwijl ieder zijn of haar eigen schoenen heeft.

Donkerblauwe sneakers

Sneakers die mooi met elkaar zijn te combineren zijn de sportieve lage sneakers van blauw mesh en textiel in combinatie met suèdelook overlays. Het bekende rood-witte Tommy Hilfiger signature vind je terug aan de zijkant van de schoen. De jongens variant kun je makkelijk aan- en uittrekken via de klittenbandsluiting. Voor heren combineren die mooi met de Runner Lo Stripes.

Witte sneakers

Met zijn allen witte sneakers dragen van Tommy Hilfiger? Ook dat is mogelijk. Je hebt namelijk verschillende sneakers voor zowel dames, heren, jongens als meisjes in wit die allemaal het bekende vlaggetje verwerkt hebben. Dat kan zowel in de zool verwerkt tot aan de streep aan de zijkant, zoals je dat ook kent van merken als Adidas en Nike.

Jongensschoen

Voor mijn zoontje die deze zomer naar verwachting maatje 26 nodig heeft, heb ik in ieder geval al leuke gezien. Een stoere lage sneaker in wit lederlook in combinatie met een donkerblauwe hielcap en opvallend zijpaneel in de kenmerkende Tommy kleuren. Jongensschoenen krijgen nogal wat te verduren, dus het is fijn dat deze schoenen zijn voorzien van een extra stootrand. De combinatie van klittenband met elastische veters zorgt ervoor dat je ze makkelijk aan en uit kunt trekken. En dat is wel zo fijn met kids die steeds meer ‘zelluf’ willen doen.

Twijfel jij over je kinderwens?

januari 31, 2021 /