Stickers maken verjaardagsfeestjes nog leuker

Stickers maken verjaardagsfeestjes nog leuker! Nu kun je natuurlijk in de winkel op zoek gaan naar stickervellen in het thema van het feestje van jouw zoon of dochter, maar je kunt natuurlijk ook zelf stickers maken. Van raamstickers waarmee iedereen meteen ziet waar de jarige job woont tot aan plaatjes die je als herinnering aan het feestje mee kan geven aan ieder die van de partij was.

Raamstickers

Als je zelf raamstickers wilt ontwerpen, dan kun je kiezen uit allerhande vormen van rechthoekig tot aan rond, ovaal en driehoek. Kies je bijvoorbeeld voor een ronde vorm met een diameter van 20 centimeter, dan heb je vanaf iets meer dan dertig euro al je eigen raamsticker. Maar wat het leukste is: de meerprijs voor extra stickers ligt echt heel laag (ongeveer een euro per sticker). Kijk, dan kun je er dus voor kiezen om de stickers als voetbal op te maken, waardoor de ballen je als het ware om de oren vliegen als je naar het raam kijkt.

Speurtocht

Zijn jouw kinderen al wat ouder en ben je op zoek naar ideetjes voor een avontuurlijk verjaardagsfeestje? Dan kun je denken aan een speurtocht. De raamstickers zijn ideaal om hier bij te gebruiken. Vraag aan bekenden of je een sticker bij hun op het raam mag plakken en bepaal zo je route. Van duidelijke aanwijzingen tot aan raadsels die je moet oplossen om het volgende punt te ontdekken – de moeilijkheidsgraad bepaal je zelf. Daarbij kun je kiezen of je werkt op tijd; dat ze dus binnen een bepaalde tijd een x-aantal stickers gevonden moeten hebben. Of dat ze juist alle tijd hebben, maar wel langs alle gemarkeerde plekken moeten wandelen.

Uitleven met stickers

Wat de aankleding van het feestje betreft, kun je je natuurlijk ook uitleven met stickers. Leuk om wegwerpbekertjes mee te versieren. En wat dacht je als beloning voor als een bepaalde opdracht goed is uitgevoerd; als je er een competitief feestje van maakt. Anderzijds kun je ook kiezen om een setje stickers te maken voor alle kinderen die erbij waren. Zo hebben ze een blijvend aandenken, dat ze bijvoorbeeld ergens op hun kamer kunnen plakken of in een agenda.

Budget stickers

Je kunt budget stickers bijvoorbeeld maken in rechthoekige vorm en in een ronde vorm. Voor 100 ronde met een omtrek van 95mm betaal je bijvoorbeeld net iets meer dan dertig euro. Ze worden per stuk geleverd, dus je kunt er eenvoudig setjes van maken. Kleine vierkante stickers van 50 x 50 mm kosten nog geen 25,- euro. En wil je iets groters dan heb je de 98 x98 al voor iets meer dan 32,- euro voor 100. En zo heb je nog keuze uit tal van rechthoekige vormen.

juni 16, 2021 /