Trendalert: Dit woontrends van dit najaar!

De herfst is begonnen en zo ook een nieuw interieur seizoen met nieuwe trends. Wederom lopen deze ook dit seizoen weer erg uiteen. Daar zijn wij juist heel blij om. Jouw stijl zit er hoe dan ook bij! In deze blog vertellen we je alles over deze trend en laten we zien hoe jij hiermee aan de slag kan gaan deze herfst. Invloeden vanuit het oosten

Ben jij een creatief type? Heb jij een extravert karakter en ben je niet bang om op te vallen? Dan past deze woontrend helemaal bij jou! Deze trend bevat hier en daar wat oosterse invloeden. De rode draad is: structuren, motieven en prints met elkaar combineren. Maak vooral gebruik van felle aardetinten met af en toe gouden of zwarte accenten. Binnen deze trend wordt er ook voluit gespeeld met grafische vormen en lijnen. Maak het plaatje helemaal compleet met planten, woonaccesoires en het resultaat is een prachtig botanisch, chique interieur!

Balans en rust met 50 shades of basic

Deze woontrend is totaal het tegenovergestelde van de oosterse woonstijl. De titel spreekt voor zich. Ben je opzoek naar een bepaalde rust of balans? Houd je van zachte tinten en ronde vormen? Dan heb je jouw stijl gevonden! De tijd dat het buiten koud is en ook nog is vroeg donker wordt komt eraan. Dan vind jij het natuurlijk fijn om het in huis warm en gezellig te maken. Ga met wol en boucle aan de slag om jouw interieur een hoog aaibaarheidsgehalte te geven. Denk hierbij vooral aan fauteuils. Maar het allerleukste aan deze woontrend zijn de prachtige woonaccessoires van licht hout, klei en keramiek in natuurlijke basic kleuren. Wordt het dan niet saai hoor ik je denken? Nee zeker niet! Omdat we de kleuren basic houden, mogen de vormen bijzonder en uitgesproken zijn. Denk bijvoorbeeld aan de face-art accessoires of de vazen met bijzondere vormen die je nu veel ziet. Kom maar op met de winterse avonden voor de openhaard.

Klassiek met een moderne touch

De vorige trends zijn allebei echt uiterste. Zit jouw karakter hier nou precies tussenin? Dan is de klassiek moderne woontrend misschien wel wat. In deze stijl wordt er zeker wel met kleur gewerkt. Alleen nu worden deze wel beperkt tot één á twee paletten. Hier is het ook belangrijk dat de kleuren goed bij elkaar passen en elkaar versterken. Hier en daar een bijzonder item of een printje is prima maar niet te gek. Jij bent iemand die goed weet wat je wel en niet wil. Blijf bij jezelf, stap niet uit je comfortzone en trek je eigen plan. Een goede basis is bijvoorbeeld een bruin, aardetinten palet. Hier kan je dan een andere kleur zoals blauw of roze aan toevoegen.

oktober 27, 2021 /