Raamdecoratie voor als je écht goed wil slapen

Of je nu kersverse moeder bent of al wat jaartjes deze titel mag dragen: een goede nachtrust is zo belangrijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de relatie met je partner en kind(eren). Want als jij goed hebt geslapen, ben je klaar voor een nieuwe dag. 

In de winter wordt je wat sneller moe, simpelweg omdat het buiten eerder donker wordt. In de zomer daarentegen is het een stuk lastiger om ‘s avonds vroeg naar bed te gaan. Het natuurlijke licht heeft zo’n grote impact op je slaap. Tijd om in de wereld van raamdecoratie te duiken, zodat jij het hele jaar echt goed kunt slapen. 

Verduisterend materiaal alleen is niet genoeg

Bij je zoektocht naar verduisterende raamdecoratie kom je al snel uit op een verduisterend rolgordijn. En hoewel de stof inderdaad 100% verduisterend is, zal je altijd lichtkieren blijven houden. Simpelweg omdat het rolgordijn inclusief de montagesteunen breder is dan de stof zelf. Als je op zoek bent naar verduisterende raamdecoratie, let er dan ook op of je standaard te maken gaat krijgen met lichtkieren. 

Deze raamdecoratie verduisterd wél

Is jouw raamdecoratie in de slaapkamer wel aan vervanging toe? Dan kun je een van de volgende opties kiezen én ben je verzekerd van een optimale nachtrust, waarbij je niet gestoord wordt door het natuurlijke licht van buitenaf. 

  • Verduisterende Duette gordijnen
  • Verduisterende dakraam rolgordijnen
  • Verduisterende (over)gordijnen

Het lijken misschien niet veel opties, maar weet dat je ook raamdecoratie kunt combineren! Dat geeft gelijk meer sfeer én zorgt voor een mooi, verduisterend effecht. Lees vooral nog even verder, dus. 

Je huidige raamdecoratie upgraden met gordijnen

En daar zit je dan. Met die prachtige jaloezieën op maat in je slaapkamer. Of misschien wel een rolgordijn, vouwgordijn of een duo rolgordijn, die allemaal niet al te best verduisteren. Zodra de zon opkomt, heb jij plafonddienst. Nu snappen we best dat jij je mooie raamdecoratie niet weg wil doen. 

Je kunt je (duo) rolgordijn, jaloezie of vouwgordijn wel makkelijk upgraden. Door op maat gemaakte, verduisterende gordijnen te bestellen. De stof is 100% verduisterend én je hebt geen lichtkieren. En als je je gordijnen vervolgens opent, heb je ook nog voldoende privacy door je huidige raamdecoratie. Een echte win-win. 

november 8, 2021 /