Babyshower? Dit zijn de ideale cadeaus

Leuk! Je zus, vriendin, nicht of dochter is in verwachting. Tijd voor een feestje! Een babyshower kan tegenwoordig niet meer ontbreken tijdens de zwangerschap. Een gezellige dag met vriendinnen en familie dat gevierd wordt met leuke activiteiten, heerlijke hapjes en cadeaus. Maar wat geef je de aanstaande moeder cadeau tijdens de babyshower? Wij hebben de ideale babyshower cadeaus voor je op een rij gezet. Ben je benieuwd om welke cadeaus het gaat? Lees dan snel verder!

Babyspeelgoed 

Met een uitgebreide keuze voor speelgoed baby’s kun je altijd wel iets vinden dat past bij de wensen van de aanstaande moeder. Weet je nog niet zo goed wat de wensen zijn? Dan kan je ervoor kiezen om de partner in het complot te betrekken. Grote kans dat hij precies weet wat ze graag zou willen. Is het besluit genomen om samen met andere gasten van de gastenlijst te kiezen voor een gezamenlijk cadeau? Dan heb je vaak een ruimer budget waardoor de keuze wellicht ook makkelijker is. Maar ook met individuele cadeaus kun je de aanstaande moeder zeker verrassen. Je bepaalt zelf wat je geeft en maakt het hierdoor ook nog eens persoonlijker.

Boeken 

Een voorleesboek, een boek met de eerste woordjes of leuke babyboekjes? Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het voorlezen van boeken, zelfs als ze nog heel klein zijn. De stoffen of plastic babyboekjes zijn leuk als oefen- en speelmateriaal.n. Daarnaast zijn er verschillende invulboeken voor de aanstaande moeders om bijvoorbeeld de hoogtepunten van het eerste jaar van het kindje in bij te houden. 

Cadeaubox 

Is een keuze maken uit de verschillende cadeaus lastig? Dan kan je er ook voor kiezen om een cadeaubox te maken met verschillende cadeautjes. Online zijn er diverse mogelijkheden om boxen samen te stellen, maar daarnaast is het ook leuk om zelf leuke items te verzamelen. 

Babykleding 

Babykleding is ook altijd een goed idee. Voor de aanstaande ouders is het fijn om nieuwe babykleding te ontvangen. Je kunt verschillende variaties maken met bijvoorbeeld leuke setjes. Het is wel belangrijk dat je op bepaalde dingen let, zoals de maat en het seizoen. Het zou zonde zijn als je een leuk setje hebt met een dikke trui tijdens de warme zomerdagen. Maar met een ruim assortiment van babykleding is er altijd wel iets wat geschikt is. 

Kortom er zijn verschillende mogelijkheden om cadeau te geven aan de aanstaande moeder tijdens de babyshower. Weet jij al welk cadeau jij gaat geven tijdens deze gezellige dag?

januari 14, 2022 /