De beste schoonheidsbehandelingen voor vrouwen

Ben je op zoek naar een origineel kado voor haar? Geef haar dan eens een schoonheidsbehandeling! Hét kado waar iedere vrouw blij mee is. Om het jou makkelijk te maken zetten wij de beste en meest ontspannende schoonheidsbehandelingen voor vrouwen op een rijtje. Nu hoef jij alleen nog maar een schoonheidssalon bij jou in de buurt te zoeken die deze schoonheidsbehandelingen uitvoert en voilà: jij hebt een origineel kado om te geven. 

Ontspannende gezichtsbehandeling

Niets zo fijn als een ontspannende gezichtsbehandeling! Gelukkig hebben de meeste schoonheidssalons genoeg keuze in gezichtsbehandelingen, voor elk huidtype. Kies er eentje met een gezichtsmassage inclusief en ontspanning is gegarandeerd. Ook een lekker gezichtsmasker doet het altijd goed. Weet je niet wat voor huidtype jouw vriendin, vrouw of geliefde heeft? Geef dan een basisbehandeling kado die ze zelf kan uitbreiden of kies voor een kadobon: zo kan ze zelf kiezen wat voor soort behandeling bij haar past. Een ideaal kado voor haar!

Manicurebehandeling

Ook geliefd bij zo’n beetje elke vrouw: een bezoekje aan de nagelsalon. Geef haar en manicurebehandeling kado en ze geniet nog wekenlang van jouw attente idee. Als je kiest voor een gellakbehandeling of zelfs acrylnagels, kan ze namelijk wekenlang genieten van perfect verzorgde nagels in een mooi kleurtje. Afgemaakt met een mooi design of glittertje is helemaal leuk. In de zomer zou je ook kunnen kiezen voor een pedicurebehandeling inclusief nagels lakken in een vrolijke kleur. Let wel op: niet iedere vrouw is fan van een behandeling van de voeten. Wil je dus liever op safe spelen? Kies dan gewoon voor een manicurebehandeling.

Massage

Wil jij iets geven waardoor ze écht kan ontspannen? Dan zit je goed met een heerlijke massage. Kies voor een ontspannende rugmassage, een full body massage of een nek- en schoudermassage. De meeste salons bieden ook nog verschillende soorten massages aan. Een hotstonemassage is bijvoorbeeld heerlijk ontspannend, maar er zijn ook massages die zorgen voor een betere doorbloeding, zoals een bindweefselmassage, en dus meer doen dan alleen maar zorgen voor ontspanning. Kijk bij de schoonheidssalon in jouw buurt voor het aanbod. Ze zal je dankbaar zijn!

Een dagje naar de sauna

Het is misschien niet direct een behandeling, maar wel het ultieme kado als je een beetje schoonheid en ontspanning wilt geven. Iedere vrouw geniet van een dagje naar een wellnesscentrum of sauna. Ze kan een hele dag ontspannen in de sauna, stoombaden, zwembaden en nog veel meer. Geef haar twee kaartjes en ze kan samen met een vriendin gaan en ondertussen lekker bijkletsen: dubbel plezier! 

Floaten

Redelijk nieuw in de wellnesswereld is het floaten: je drijft een uur (of langer) rond in een privé-zoutbad met rustgevende muziek op de achtergrond. Eventueel in het pikkedonker. Enorm ontspannend en een moment om even helemaal tot jezelf te komen. Er wordt gezegd dat een wekelijkse float-sessie helend is voor lichaam en geest, maar beginnen met één sessie kan natuurlijk geen kwaad. Het ideale kado voor haar als je eens iets origineels en nieuws wilt geven. 

januari 19, 2022 /