Voel je weer aantrekkelijk met deze tips

Het is geen geheim dat moeder zijn een fulltime baan is. Tussen de zorg voor je kinderen en het runnen van je huishouden of het hebben van een baan, kan het moeilijk zijn om tijd voor jezelf te vinden. Dit is dan ook de voornaamste reden dat moeders van allerlei leeftijden vroeg of laat tegen hetzelfde probleem aanlopen. Doordat ze altijd aan het zorgen zijn voor een ander kunnen ze zichzelf soms niet meer verzorgd, aantrekkelijk of sexy voelen. Daarom is het nu juist zo belangrijk om meer tijd voor jezelf te maken en jezelf te herontdekken. Dat is juist een goed idee als je je niet meer zeker voelt in je lichaam. Van mindfulness tot sexy lingerie: na deze tips voel jij je weer thuis in je eigen lichaam.

Aantrekkingskracht zit in jezelf

Het klinkt misschien ontzettend cliché, maar het begin van aantrekkingskracht zit toch echt in jezelf. Veel mensen zijn geneigd om zichzelf constant te vergelijken met mensen waar zij over het algemeen niet veel mee gemeen hebben, wij moeders zijn hier helaas geen uitzondering op. Het gevaar hier zit hem in het feit dat wij vaak niet te vergelijken zijn met deze mensen, ook al zouden wij ons best doen. Iedereen kan wel iets van zichzelf opnoemen wat ze zouden willen veranderen, maar de kunst zit hem juist in het accepteren van deze feiten. Van jezelf houden en jezelf accepteren is dus echt de eerste stap tot het beter voelen over jezelf.

Beweeg om je goed te voelen

Daarnaast is het ontzettend belangrijk om voldoende beweging te krijgen. Als je in je drukke leven simpelweg geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan is dit natuurlijk begrijpelijk. Gelukkig staat het internet tegenwoordig vol van de home workouts. Zo kun je op elk moment in je eigen huis makkelijker aan een half uur beweging komen. Door de stoffen die bij bewegen vrijkomen, zoals dopamine, serotonine en endorfine ga je je gelukkiger voelen. Hierdoor voel je je ook sneller comfortabeler en aantrekkelijker.

Kleding en verzorging

Waar veel moeders daarnaast vroeg of laat tegenaan lopen is dat zij, zonder dat ze dit in de gaten hebben, minder aandacht aan hun eigen uiterlijk besteden. Dit is natuurlijk erg logisch, vooral als je prioriteiten ergens anders liggen. Toch kan het helpen om mooie kleding uit te kiezen en je eens in de zoveel tijd extra goed te verzorgen. Met een tevreden gevoel in de spiegel kijken doet wonderen voor je zelfbeeld!

Sexy lingerie

Als laatste tip om je zelfverzekerder te voelen in je lichaam kan het helpen om sexy lingerie te gaan dragen. Voor veel vrouwen zorgt het voor een echte boost in hun zelfvertrouwen. Sexy lingerie kan je namelijk heel goed voor jezelf dragen. Alhoewel dit niet voor iedere vrouw werkt, zijn er toch veel vrouwen die een positiever zelfbeeld hebben gekregen door het dragen van aantrekkelijke lingerie. Tenslotte is het goed te onthouden dat wat voor een ander werkt, niet altijd voor jou hoeft te werken. Jij kent jezelf het beste, dus kies vooral wat het best bij jezelf past en werkt!

februari 1, 2022 /