Een voordelige iPhone voor moeders? Koop refurbished!

Moeders ontzorgen. Dat willen we. Daarom heb ik dit artikel speciaal voor alle moeders geschreven die op zoek zijn naar een voordelige, goed-functionerende iPhone. Ik licht twee toestellen voor je uit waarin alle kenmerken van deze iPhones besproken worden. Ben je er klaar voor?

Refur-what?

Yes, een onduidelijk Engelstalig woord. Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Refurbished iPhone zijn gebruikte toestellen die compleet zijn opgeknapt en verontreinigd zodat ze weer een prima tweede leven beschonken zijn. Professionele techneuten en gedegen software hebben de iPhones van A tot Z gecontroleerd, om ervoor te zorgen dat een klant altijd de beste refurbished-kwaliteit krijgt. Door een refurbished iPhone te kopen, bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een lagere CO2-uitstoot. Dit zit als volgt: door een iPhone refurbished te kopen, koop je dus geen nieuwe iPhone. Had je dat wel gedaan, dan stimuleer je Apple om meer iPhones te laten produceren, zodat ze de vraag (waar jij bij hoort) bij kunnen benen. Voor het produceren van een nieuwe iPhone zijn liters water nodig en moet er ook nog eens gegraven worden naar schaarse delfstoffen.

Welke refurbished iPhone moet ik dan nemen?

Nu je weet wat refurbished inhoudt, is het tijd om twee zeer interessante toestellen onder de loep te nemen. Allereerst is daar de iPhone 11 refurbished. Deze kleurrijke iPhone is in maar liefst zes kleuren beschikbaar. Hierdoor is er voor iedere kleurliefhebber wel keus. Daarnaast beschikt dit toestel over een 6,1 inch LCD-scherm. Dit is lekker groot, waardoor foto’s gemaakt met dit toestel prima terug te zien zijn op dit scherm. Een ander interessant toestel is de iPhone X refurbished. Dit model is een jaartje ouder dan de iPhone 11, maar wel iets meer premium. Zo is deze iPhone gemaakt uit glas met een roestvrijstalen rand. Ook beschikt dit toestel over een 5,8 inch OLED-scherm, wat nét wat stralender en kleurrijker is dan het LCD-scherm van de iPhone 11. Zoals je misschien al is opgevallen, is dat de iPhone XS iets kleiner is de dan de iPhone 11.

Waar moet ik op letten bij een refurbished aankoop?

Goede vraag! In de markt van refurbished iPhones zijn er veel cowbows. Zij beweren gedegen refurbished iPhones te verkopen, maar blijken na de aankoop vol fouten te zitten, waardoor jij met de gebakken peren zit. Hierdoor is het keurmerk Refurbished in het leven geroepen. Wanneer je een refurbished iPhone van een partij koopt die beschikt over het keurmerk Refurbished, ben je verzekerd van goede kwaliteit refurbished producten én ontvang je minimaal twee jaar garantie op je aankoop. Weet je niet of een partij over dit keurmerk beschikt? Zoek dan een link of logo van het keurmerk Refurbished op de website van de reseller.

Foto: Unsplash

mei 20, 2022 /